Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Saša Lozar javio se nakon što je završio na zadnjem mjestu na Dori: 'Nema filozofije'

Zagreb:  Brojni poznati na predstavljanju novog proizvoda Croatia osiguranja - Spektar
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/11
27.02.2024.
u 10:05

Baby Lasagna uvjerljivo je odnio pobjedu na ovogodišnjoj Dori s čak 247 bodova od publike i 74 od žirija, 'prešišavši' tako drugoplasiranog Vinka za 239 bodova.

Pjevač i radijski voditelj Saša Lozar na Instagramu se javio nakon što je nastupio u finalu Dore i završio na posljednjem mjestu. 
"Ajmo dalje! Nekad si prvi, nekad si zadnji. Nema filozofije", napisao je Lozar uz fotografiju s natjecanja. Inače, na ovogodišnjem natjecanju za pjesmu Eurovizije Baby Lasagna uvjerljivo je odnio pobjedu na ovogodišnjoj Dori s čak 247 bodova od publike i 74 od žirija, 'prešišavši' tako drugoplasiranog Vinka za 239 bodova.

 

Na trećem su mjestu našli su se prošlogodišnji predstavnici na Eurosongu Let 3 i njihova 'Babaroga' s 74 boda. A kada je riječ o dnu ljestvice, evo kako je ono izgledalo. Na posljednjem mjestu bio je Saša Lozar koji je osvojio samo šest bodova. Ako se prisjetimo, radijski se voditelj nakon polufinalnog nastupa susreo s kritikama zbog svog pjevanja koje je bilo puno falšanja, a Saša je na sve prozivke i komentare za loše pjevanje odgovorio s osmijehom. 

Jedno mjesto iznad Saše zauzeli su Battifiaca i Ferlin koji su otpjevali 'Vodu piti trizan biti' i privukli pažnju neočekivanim modnim kombinacijama i pjesmom. Zanimljivo jest to da su Battifiaca i Ferlin nisu dobili niti jedan bod od stručnih žirija, a publika ih je nagradila s devet bodova. Treća od kraja bila je Stefany koja je naljutila dio publike kada se društvenim mrežama proširila fotografija poruke koju je poslala u grupu sa svojim prijateljima. Ismijali su je zato što je djelovalo kao da 'žica' glasove, a onda je oglasila njezina menadžerica. 

GALERIJA Pogledajte kako je izgledala Dora 2024.

Zagreb:  Brojni poznati na predstavljanju novog proizvoda Croatia osiguranja - Spektar
1/116

- Iste poruke objavili smo i objavljivat ćemo na društvenim mrežama i pozivati sve da svojim glasom podrže Stefany i njenu pjesmu 'Sretnih dana dat' će Bog' na putu do finala Dore. Isto će napraviti svi izvođači koji sudjeluju u natjecanju, svima želim što više glasova, a Dori što veću gledanost - dodala je Snježana Jerković Radočaj za 24 sata

VIDEO Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu: 'Vjera mi je bitna. Vjera i obitelj

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
11:20 27.02.2024.

sasa, ti si previse normalan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije