Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ovdje je preteško'

Bahra zbog teške životne situacije odlazi iz Hrvatske: 'Nitko se ne pita kako je ljudima koji imaju minimalac'

Bahra Zahirović
Foto: RTL
1/17
27.02.2024.
u 08:00

Nedavno je u jednom intervju Bahra pričala o svojoj teškoj životnoj situaciji i rekla je kako je podstanar otkako je završila tekstilnu školu te se uvijek nadala kako će imati svoj krov nad glavom, ali životne situacije bile su drukčije i taj plan nije ostvarila

Bahra Zahirović više je puta sudjelovala u showu "Ljubav je na selu" i osvojila je simpatije gledatelja, ali s farmerima nije imala puno sreće i u showu nije pronašla idealnog životnog partnera. Nedavno je u jednom intervju Bahra pripovijedala o svojoj teškoj životnoj situaciji i rekla je kako je podstanar otkako je završila tekstilnu školu te da se uvijek nadala kako će imati svoj krov nad glavom, ali životne situacije bile su drukčije i taj plan nije ostvarila. Nakon toga njezina je prijateljica Ines Petrić, također bivša kandidatkinja showa "Ljubav je na selu", na svom je Facebooku zamolila svoje pratitelje da joj pomognu pronaći novi dom za Bahru.  

Osim nje, u pomoć joj je priskočila i Irena Slopšek. Ona se nedavno udala za Kamerunca Fondu i krajem veljače planirala je i veliko svadbeno slavlje u Hrvatskoj, ali sada je zbog Bahre promijenila plan i odlučila je sav novac koji je planirala potrošiti na vjenčanje darovati Bahri te organizirati samo malo intimno slavlje za najbliže.

VEZANI ČLANCI

No zlobni komentatori naglasili su kako ona nije jedina da živi na minimalcu te da nije fer da se njoj traži kuća da ne bi morala plaćati stanarinu. Sve je to komentirala i Bahra, a sada je zbog svega odlučila otići iz Hrvatske.

"Nitko se ne pita kako je ljudima koji imaju minimalac i trebaju platiti najam. Potražit ću sreću i bolje mogućnosti izvan Hrvatske jer ovdje je preteško", rekla je za RTL.

Podsjetimo, Bahra je nakon svega progovorila za 24 sata o svojoj teškoj situaciji i pomoći koja joj treba. 

– Cijeli život sam se selila. Često me pratila situacija u kojoj si nisam mogla pomoći. Bila sam gerontodomaćica, čistačica, ali to nisu sigurni poslovi na koje se možete osloniti. Nikad ne znate do kada će trajati. Situacija je klimava, nesigurna. Borim se i uvijek se nadam da ću jednoga dana biti sretna – priznala je. Već tri godine živi u kući koju održava kao kućepaziteljica. Zahvalna je vlasnicima koji joj pružaju dom, no svjesna je da to nije dugoročno rješenje.

Bahra Zahirović
1/20

– Ne želim se osloniti na tu kuću jer to nije moj dom. Teško se seliti u ovim godinama, ali nikad se ne bih nikome uvalila. Uvijek sam plaćala svoje račune, brinula se sama za sebe. Ljudi misle – zvijezda si, ali ne živi se od projekata, showova. Trebaš imati staž. Ne živi se od snimanja, živi se od rada – ističe Bahra kojoj je trenutačno blokiran račun. No ona i ne živi sama. S njom je tu i prijateljica narušenog zdravlja, o kojoj se brine.

– Ženica je poštenog karaktera. Poznajemo se odmalena, od škole. Dijelile smo najam stana da nam bude lakše plaćati, ali ta se kuća prodala. Odlučila sam da je neću ostaviti. Nije dovoljno reći da smo prijateljice, treba i pomoći. Ja njoj pomažem, ali i ona meni plaćajući režije – govori.

Iako ima troje djece, priznaje da im se ne želi gurati u život te da oni "imaju svoju djecu i svoje živote", zbog čega ih rijetko viđa.

VIDEO Baby Lasagna u suzama: 'Jako je teško posvetiti pjesmu jednoj osobi, ali obitelj je najvažnija...'

Ključne riječi

Komentara 13

SS
simpatican.simpa
08:30 27.02.2024.

Mislim da je najbolje i ona tako misli da objavi svoj IBAN da joj se doznači neka lova. Lakše preko medija glumiti "poznatu" i žicati lovu. Treba raditi, a posla ima.

EV
Evojesam
08:36 27.02.2024.

Posla ima doslovno gdje se okrenes, gerontodomacice dobivaju korektne place i uvijek su trazene. Lakse je kukat i snimat emisije u rangu mentalnig kapaciteta koji nazalost i sama ima.

HE
helea2017
08:53 27.02.2024.

O bože,bože .... Pa jel nema nešto pametnije u tim našim novinama. Pa briga Plenkija za Bahru i sličnima Ja radim dva posla, a ona ne može ni jedan. Samo neka ide ,prestat će kukati, barem mislim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije