Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte ih danas

Sjećate li se Cruza, Gine? Okupila se ekipa serije 'Santa Barbara'

santa barbara
Foto: AGENCE/Bestimage/PIXSELL
19.03.2015.
u 16:59

Adolfo Larrue Martinez (Cruz), Robin Mattson (Gina Capwell) i Nicolas Coster (Lionel Lockridge) srdačno su se pozdravili i nasmijani i sretni pozirali, prisjetivši se hit serije koju su snimali godinama

Zvijezde sapunice "Santa Barbara" okupile su se u Marini Del Rey u Los Angelesu da bi proslavile 35. godišnjicu kultne serije.

Adolfo Larrue Martinez (Cruz), Robin Mattson (Gina Capwell) i Nicolas Coster (Lionel Lockridge) srdačno su se pozdravili i nasmijani i sretni pozirali, prisjetivši se hit serije koju su snimali godinama. "Santa Barbara" emitirala se devet godina.

Ukupno je prikazano 2137 epizoda, a emitirala se i snimala na televizijskoj mreži NBC. Poklonike u više od 40 zemalja svijeta prikovala je uz male ekrane, a poznate su i slavne mise uplaćivane za ljubav i zdravlje Eden i Cruza.

>>Volimo ga još od Esmeralde, pogledajte kako ga je vrijeme mazilo!

>>Sjećate li se ove ljepotice iz meksičkih sapunica? Pogledajte kako danas izgleda

Komentara 3

K0
KONJINA4.0
11:38 23.03.2015.

Cruz, legenda, car, najjači od svih!

NJ
nenad-jebiv81
18:24 19.03.2015.

kao osnovnoškolac mozak mi je bio na idealnom intelektualnom nivou da sam mogao pratiti sapunice i to bez da koristim ikakve preparate za gastalne i probavne smetnje. isto tako se sjećam da su babe na Kaptolu platile misu za Eden jer je jadnica bila oteta od nekog gorštaka. Crkva - no question asked :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije