Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još promjena na HTV-u

Sanja, Ferlin i Ridjan odlaze iz DJH, stižu Vlatka, Grga i Fodor?

sanja doležal
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/2
23.03.2016.
u 11:00

Umjesto urednice “Dobro jutro, Hrvatska” A. Šešo Škorup postavljena je Ana Milić

Opet smjene na HRT-u. Jučer su one zapljusnule emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”. Kako doznajemo, umjesto Andrijane Šešo Škorput, novom urednicom redakcije DJH imenovana je Ana Milić. K tome, iz emisije bi, navodno, trebali otići i voditelji Robert Ferlin, Sanja Doležal te Frano Ridjan, dok bi se u ulogama novih voditelja mogli pojaviti Mirko Fodor, Ljudevit Grgurić Grga i Vlatka Pokos.

Glasine da Sanja Doležal napušta emisiju potaknuo je njezin bliski prijatelj Dubravko Šimenc koji je jučer na svom Facebook-profilu objavio oproštaj s voditeljicom te je, izrazivši žaljenje što je jučer odradila posljednju emisiju, zahvalio što ga je jutrima razveseljavala s malih ekrana.

S. Doležal nije bila raspoložena za razgovor: – Ništa ne bih željela komentirati – samo je kratko odgovorila.

No, doznalo se i to da je prošli tjedan smijenjena i dnevna urednica deska Maja Kubik (i to navodno dok je bila na godišnjem odmoru tako da joj za smjenu nitko nije ni javio), a na njezino mjesto postavljena je Danijela Novak.

Istodobno, otkazan je i ugovor Jeleni Saraji koju je na HRT, kako se već pisalo, s Nove TV doveo također nedavno smijenjeni ravnatelj programa HRT-a Saša Runjić, i to za honorar od oko 30 tisuća kuna, a posao za taj novac bio joj je osmišljavanje novog vizualnog identiteta HRT-a.

Provjeravajući sve ove informacije, s HRT-a nam je potvrđeno imenovanje Ane Milić novom šeficom DJH-a te otkazivanje suradnje Saraji. Za Pokos je rečeno da Dobro jutro, Hrvatska na nju ne računa, a sve ostalo su – nagađanja. 

>> Sanja Doležal otkrila kako je skinula kilograme

Ključne riječi

Komentara 93

KR
kruti
12:33 23.03.2016.

hvala bogu da odlazi onaj metiljavi FERLIN,pamtimo ga još od referenduma o braku kad je davao u emisiji svoje neprilične i bezobrazne komentare u vezi istog,sretan mu jednosmjerni put u najpoznatiji bastion hrvatstva reku,a i naravski je da odlazi majka doležalka koja je osvanula u emisiji vjerojatno zbog nedostatka kadra na prisavlju koje broji samo cca 3.000 ljudi.no, kao prvo i osnovno VRATITE DOBRU STARU ŠPICU djh!!!!

GR
grodar
11:35 23.03.2016.

Hvala bogu da odlazi dolezal i naporni ridjan. Lik misli da je smjesan

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:51 23.03.2016.

ferlin . jugić iz rijeke, koji koristi svaku priliku za pljuvanje po Hrvatskoj. No Kune su mu drage. Tako prošli tjedan u Dobro jutro Hrvatska (to je naziv emisije, a ne DJH!) komentira Teslu I pita - koji je najbolji Teslin izum. Odgovorio je sam - to što je sa 17 godina napustio Hrvatsku. komunjaro ferlin, možeš I ti slobodno u bijeli svijet. To je win-win situacija. Zadovoljan ti, a mi još više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije