Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati brend

Sandra Perković objavila fotku s Kube na kojoj nosi skupocjenu torbicu

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
09.01.2019.
u 20:32

Naša proslavljena atletičarka odmara na Kubi, a tamo je dočekala i Novu godinu.

Naša proslavljena atletičarka Sandra Perković odmara se na Kubi i s obožavateljima je podijelila na Instagramu nekoliko fotografija s odmora.

Pobjegla je tamo na odmor, a dočekala je i Novu godinu. Prije odlaska u intervju nam je rekla kako Novu godinu voli dočekati u krugu bliskih prijatelja. 

 

 

Na zadnjoj fotografiji koju je objavila na ovoj društvenoj mreži nosi prozirne tajice i torbu poznatog modnog brenda Louis Vuitton čija cijena se kreće oko 15 tisuća kuna.

Ispod objavljene fotografije Sandra je napisala: Život se sastoji od milijun trenutaka, ali mi živimo samo jedan po jedan taj trenutak. Kada počnemo mijenjati taj trenutak, mijenjamo život. 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar antoinette
antoinette
20:48 09.01.2019.

Nek uživa, puno je postigla u životu, nisu joj uspjesi pali s neba nego ih je sama zaslužila, mlada je, zdrava, lijepa, neka samo uživa.

IL
ilijan
21:05 09.01.2019.

Sandra samo naprijed sve najbolje ti želim

GV
golub Vaso
21:14 09.01.2019.

ona je to zaradila, a zašto ne pišete kako je đakićev krmak zaradio milijune

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije