Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na facebooku

Sandra Bagarić pokazala neobičnu frizuru, pa se našalila: 'Petarda'

Sandra Bagarić
Foto: Gorna Jakuš/PIXSELL
1/13
21.03.2022.
u 22:30

'Uvijek posebna', 'Predivna', pisali su opernoj divi pratitelji na Facebooku, a poručili su i da joj ta frizura dobro stoji.

Operna diva i glumica zagrebačkog kazališta Komedija Sandra Bagarić (47) uživa zabavljajući sebe i svoje prijatelje na društvenim mrežama. Njezina najnovija objava na Facebooku sve je iznenadila, a posebno su se istaknuli frizura i šminka koju je nosila. Radi se o afro frizuri koju je nosila za potrebe jednog ranijeg snimanja. Ovaj put se ona našalila te kratko pored fotografije napisala: 'Petarda'. 

U komentarima su joj pratitelji pisali komplimente. 'Uvijek posebna', 'Predivna', pisali su joj, a poručili i da joj ta frizura dobro stoji. Neke je ova njezina frizura podsjetila na one članova grupe Boney M

Inače, Sandra je prije dvije godine odlučila od brinete postati plavušom i od tada često eksperimentira s frizurama. Za potrebe svojih predstava koristi i perike, a sve svoje transformacije pokazuje na Facebooku. 

U emisiji 'Kod nas doma' jednom je prilikom otkrila tajnu svoje vitke figure i mladolikog izgleda, a tada je priznala i da ne voli glamur. 

-Imala sam nedavno nastup i čim sam došla doma skinula sam i crveni lak i ruž. U zadnje vrijeme samo kupujem pidžame i to one muške i trenirke. Seksepil je imati u sebi i erotičnost i ženstvenost i možeš biti u poderanoj trenirci a da netko kaže: 'Wooow ona je došla'' - kazala je tada lijepa operna diva.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije