Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno zanosno

Sandra Bagarić ljeto provela umotana u svilene rupce

sandra bagarić (1)
Foto: CROATA
1/5
20.08.2012.
u 19:53

Operna pjevačica snimila je modnu kampanju na godišnjem odmoru koji je s obitelji provela u Crikvenici

Operna pjevačica nikada nije izgledala bolje! Odmorna i osunčana, na godišnjem obiteljskom odmoru u Crikvenici, Sandra Bagarić predstavila je elegantne i stilski jedinstvene rupce Croata iz nove linije Brijuni. Istovremeno jednostavni i glamurozni, ovi svileni rupci imaju izuzetnu moć transformacije u najrazličitije odjevne predmete i to posebno na zahvalnom modelu poput šarmantne Sandre.
 
– Ovo je bilo iskustvo u kojem sam stvarno uživala, a rezultat su fotografije koje su uistinu uspjele prenijeti moment čarobnog meškoljenja u svili. I zaista, s dva prekrasna rupca Croata Brijuni može se provesti cijelo ljetovanje. Uz maštovito kombiniranje možete ih iskoristiti za svaku prigodu i osjećati se glamurozno – rekla je Sandra Bagarić.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar to kill Bambi
to kill Bambi
22:20 20.08.2012.

Teta sa stilom,nema šta. Jelenu i Severninu k njoj na instrukcije...

MA
maraton
08:13 21.08.2012.

Znaći, Bosna joj nije više atraktivna kad može na more! Normalno ka i svi Bosanci.

RE
rami.emir@gmail.com
08:44 22.08.2012.

Stara roksa,misli da je nešto posebno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije