Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljepotica na mukama

Salma Hayek: Stalno balansiram na granici debeljuce i seks-bombe

hayek
Reuters/PIXSELL
28.09.2012.
u 19:10

– Svatko ima neku slabost. Moja je slaba točka hrana. Stoga, ako sam u Francuskoj gdje ima dobrog crnog vina i ukusne hrane, istovremeno sam na super mjestu i u svojoj najgoroj noćnoj mori – rekla je Salma u intervjuu za časopis More

Popularna je upravo zbog svojih zanosnih oblina. Ipak, Salma Hayek (46) otkriva da nije jednostavno biti seks-bomba.

– Cijelo vrijeme balansiram na granici seksi žene sa zanosnim oblinama i debeljuce – kaže glumica.

Latino ljepotica svaki se dan važe kako brojka na vagi ne bi nadmašila maksimum koji si je zadala. Pazi što jede i, iako obožava tjesteninu, češće umjesto nje jede voće jer je ono manje kalorično.

– Svatko ima neku slabost. Moja je slaba točka hrana. Stoga, ako sam u Francuskoj, gdje ima dobrog crnog vina i ukusne hrane, istovremeno sam na super mjestu i u svojoj najgoroj noćnoj mori – rekla je Salma u intervjuu za časopis More.

U trudnoći se udebljala 25 kilograma, kaže da je bila ogromna. Zbog ljubavi prema suprugu, milijarderu Francoisu-Henriju Pinaultu (50) Salma se trudi izgledati dobro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije