Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NERMIN PUŠKAR

S novom pjesmom 'Kad u ovu ljubav sumnjam' predstavio se hrvatskoj publici

Nermin Puškar
Foto: PR
1/3
08.08.2016.
u 14:59

Nerminove pjesme pjevali su Tony Cetinski, Žak Houdek, Marija Husar, Bojan Jambrošić, Amel Ćurić, Kim Verson i mnogi drugi, no oduvijek je imao želju predstaviti se hrvatskoj javnosti 'kako treba'

Nermin Puškar, Bosanac sa slovenskom adresom, koji za sebe voli reći da je dijete planete, talentirani je glazbenik, pjevač, gitarist, autor stihova i glazbe.

Ovog puta u punom svijetlu sa novim singlom kuca na vrata hrvatskog etera. 

Nerminove pjesme pjevali su Tony Cetinski, Žak Houdek, Marija Husar, Bojan Jambrošić, Amel Ćurić, Kim Verson i mnogi drugi, no oduvijek je imao želju predstaviti se hrvatskoj javnosti "kako treba".

Ovo je ljeto, uz pomoć agencije Hamar Media, dobio tu priliku.

"Pjesma nosi naslov "Kad u ovu ljubav sumnjam", i prva je u nizu pjesama koje otvaraju novo poglavlje u mojoj karijeri. Napravljena je pod producentskom palicom Mahira Sarihodžića, inače producenta i mog prvog solo albuma Novi svijet. Gosti glazbenici na pjesmi su vrhunski Dado Marinković i Jani Hace." - rekao je Nemir Puškar.

Za kvalitetan video uradak su odgovorni Perica Rai, Vladan Janković i Tamir Gostiša, a lijepa djevojka u spotu je poznata slovenska glumica Ula Furlan.

Vjerujemo da će ovo biti uspješan start ovog strastvenog kantautora i na hrvatskom tržištu.

>> Nakon smrti voljenog supruga pjevačica (48) želi još jedno dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije