Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Ruža nakon što ju je Mijo izbacio: 'Razočarana sam i šokirana. Zaljubio se u Branku'

Foto: RTL
1/30
09.11.2023.
u 14:28

Odlučila je ispričati detalje o svojem iskustvu. Ruža je rekla da je razočarana, te da se nije nadala da će tako brzo izaći.

Farmer Mijo je u prošloj epizodi još jednu svoju damu poslao kući. U showu 'Ljubav je na selu' vidjeli smo kako je Mijo izbacio Ružu koju je to potpuno šokiralo. Odlučila je ispričati detalje o svojem iskustvu. Ruža je rekla da je razočarana, te da se nije nadala da će tako brzo izaći.  - Bilo je dosta vremena da se zbližimo i da odluka dođe, a osjetila sam da se Mijo zaljubio u Branku i ne odvaja se od nje, a rado bi i malo kod mene. Ja mu nisam dala povoda da to može učiniti - rekla je za RTL.hr. Dodala je da je farmer dosta osjetljiv, te da je neiskvareni i ima dobru dušu. Isto tako je rekla i da je pametan. 

Ruži je ovo bilo treću put da je ušla u show, no nitko ju ni ovaj put nije odabrao.  - Ne gubim nadu u ljubav. Još pogotovo sudjelovati u emisiji, upoznati nekoga je lijepo i opet bih sudjelovala. Iznijela je i svoje mišljenje o Branki. Ruža, naime, misli da se Mijo u nju stvarno zaljubio. 

VEZANI ČLANCI:

- Branka je ta koja odgovara Miji. Izgledaju kao lijep par i odgovaraju si godinama.  ''Ružo, nismo imali baš puno vremena da se upoznamo...'' kazao je Mijo pa je poslao kući. ''Ostala sam dosta iznenađena, mislila sam da će Ksenija ići'', poručila je Ruža, no bila je zahvalna na ovom iskustvu. ''Osobno mi Ruža neće faliti'', Ksenija je poručila.

Podsjetimo ovaj show dosad je zaslužan za mnogo sretnih brakova, a iz veza i brakova parova koje je spojio show, rodilo se i više od desetak djece. Prvi par koji je pronašao ljubav zahvaljujući ovom showu bili su Mato Smolčić iz Ratkovca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane. Nikolina kaže kako je znala da je Mato čovjek njezina života čim ga je ugledala na TV-u. Nakon sedam mjeseci poznanstva uslijedila je svadba, a par je u braku dobio i dvoje djece.

VIDEO Mia Dimšić o zainteresiranosti za Aleksandru Prijović: 'Svi smo mi kao veliki čopor'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije