Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno na vjenčanju

RTL-ova voditeljica ne skriva koliko je zaljubljena, objavila fotku s novim dečkom

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
30.09.2020.
u 15:26

Ana Radišić više ne skriva svojku ljubav s Juricom Baraćem i podijelila je zajedničku fotografiju s vjenčanja njezinog brata Zvonimira.

Voditeljica emisija "Top.HR" i "Exkluziv" na RTL-u Ana Radišić ovog vikenda u svojoj Rijeci je imala razloga za slavlje, baš kao i cijela njezina obitelj. Ana se pohvalila kako se njezin brat Zvonimir vjenčao, a na fotografijama koje je podijelila s obožavateljima bila je i ona Aninog novog dečka Jurice Baraća.

Osječanin je vlasnik agencije za sportski marketing i bivši je profesionalni biciklist i ljubav prema aktivnostima i boravku u prirodu zajednička je strast ovom paru. Da je netko poseban zauzeo mjesto u njezinom srcu Ana je dala naslutiti ovog ljeta kada je objavila njihovu zajedničku fotografiju s ljetovanja.

- Imam osjećaj da je sve sjelo na svoje mjesto, jer sam u Jurici pronašla veliku podršku i ljubav. Upoznali smo se lani kad sam bila voditeljica na Pannonian Challengeu, osječkom festivalu ekstremnih sportova čiji je on organizator. Prvo smo bili poznanici, a onda smo korak po korak postali par. Korona nas je dodatno zbližila, počeli smo zajedno živjeti i otkrili brojne sličnosti koje nas povezuju - otkrila je voditeljica za Gloriju. Prije Jurice voditeljica je dugo vremena bila u vezi s odvjetnikom Dragomirom Budimirom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije