Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET DUBROVNIKU

Ronaldo i Georgina uživali u vrhunskoj japanskoj hrani

Ronaldo i Georgina u Takenoku
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/9
23.04.2019.
u 12:50

U ovom restoranu poznatom po vrhunskoj selekciji sushija i sashimija te najkvalitetnijoj japanskoj Kobe govedini često uživaju poznati gosti Dubrovnika, pa nije čudo što ga je posjetio i Ronaldo s djevojkom i prijateljima..

Jedan od najboljih nogometaša današnjice, napadač Juventusa i portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo, i dalje uživa na odmoru u Dubrovniku s djevojkom Georginom.

Par je sinoć večerao u poznatom japanskom restoranu Takenoko, koji se smjestio na samom ulazu u Grad s terasom s koje se pruža pogled na more i otočić Lokrum. U ovom restoranu poznatom po vrhunskoj selekciji sushija i sashimija te najkvalitetnijoj japanskoj Kobe govedini često uživaju poznati gosti Dubrovnika, pa nije čudo što ga je posjetio i Ronaldo s djevojkom i prijateljima.. 

No čini se kako Ronaldu i Georgini ne godi zanimanje javnosti za njihov posjet Hrvatskoj. Kako piše  Dubrovački Dnevnik, u jednom bijegu od znatiželjnih fanova Ronaldova Georgina iz kombija se rugala i smijala djeci koja su ostala razočarana ovim postupkom.

A da se Georgina dobro zabavlja, pokazala je i na fotografiji snimljenoj u vili Šeherezada. Manekenka je obukla kombinezon Roberta Cavallija vrijedan 12 tisuća kuna, a pokraj fotografije napisala je: "Kad mi prijateljica kaže da mi stiže muž pa da se uozbiljim." Fotografija je već dobila više od milijun lajkova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤣🤣 Cuando una amiga me dice: por ahí viene tu marido, actúa normal. Yo:

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije