Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GEORGINA RODRIGUEZ

Ronaldova djevojka pokazala kako uživa u Dubrovniku

Foto: Instagram
1/4
22.04.2019.
u 18:13

Ronaldo i Georgina odsjeli su u poznatoj vili u kojoj noćenje stoji 7000 eura. Riječ je o najneobičnijoj građevini u Dubrovniku, a zovu je Taj Mahalom Mediterana jer je jedina zgrada sagrađena u istočnjačkom stilu.

Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez i danas uživaju u Dubrovniku, a Georgina je na Instagramu pokazala kako se odmara na terasi vile Šeherazada. 

Manekenka je objavila video na kojem leži na ležaljci i čita knjigu, a usut je i promovirala proizvod koji koristi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hismileteeth always with me 💖👄👌

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina odsjeli su u poznatoj vili u kojoj noćenje stoji 7000 eura. Riječ je o najneobičnijoj građevini u Dubrovniku, a zovu je Taj Mahalom Mediterana jer je jedina zgrada sagrađena u istočnjačkom stilu. Sagrađena je 1929. godine prema narudžbi bogatog ruskog Židova Vilima Zimdina.

Komentara 2

ZA
zagabria1
19:15 22.04.2019.

Dajte pustite žensku na miru, imala je napornu noć. Ili nije?

SE
serđo12
22:40 22.04.2019.

Za ovakvo uživanje najvažnije je imati Wi-fi signal !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije