Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla roda

Romina Knežić Šitov i suprug Sergej dobili kćer

Romina Knezic (1)
Foto: Pixsell
1/5
12.04.2011.
u 17:04

Malena djevojčica teška 3430 grama, a dugačka 41 centimetar koju su roditelji nazvali Zoja rodila se u klinici Podobnik

Voditeljica Dnevnika Nove TV, Romina Knežić Šitov postala je majka. Kako neslužbeno doznajemo jučer je u deset minuta do 15 sati na svijet, u klinici Podobnik donijela kćerkicu Zoju. Malena je rođena prirodnim putem, dugačka 41 centimetar i teška 3,430 grama.

Prve suze i djećji vrisak ispustila je pred tatom Sergejem koji je cijelo vrijeme bodrio suprugu. Baš kao i uvijek, od trena kad su se jedno drugome zakleli na vječnu ljubav i vjernost.

Romina Knežić i ruski odvjetnik Sergej Šitov nakon godinu dana veze vjenčali su se u prosincu 2008. u Opatiji. Mali, ali elegantan obred održan je u poznatoj Villi Angiolini. Romansa zaljubljenog para počela je na istom tom mjestu, a zaruke su obavljene u svibnju te iste godine u Moskvi. Od proljeća u Rusiji na prstu Rominine ruke sjao je mali prsten od bijeloga zlata s dijamantom, kojeg je kasnije zamijenila i vjenčana vera. Ulazak u bračnu luku obilježili su i romantičnim putovanjem u Dubai, a s rođenjem kćeri jučer su obnovili zavjete.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar alien79
alien79
12:36 13.04.2011.

a supruga jebemteživote

BZ
Branko Zajec
18:12 12.04.2011.

Čestitam uz najbolje želje mami i Zoji !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije