Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomirba

Romana Taylor: Nismo se rastali, preburno sam reagirala zbog hormona

Foto: Privatni album
1/3
04.03.2019.
u 11:50

Trzavice u braku nisu rijetke, ali ipak ne presuđuju ljubavi. – Nismo se rastali. Zavjetovali smo se na ljubav. Ja sam bila jako eksplozivna, malo sam preburno reagirala i mislila sam da je kraj, ali Marko nije odustao od mene – rekla je Romana Taylor, prije tranzicije poznata kao Robert Bantić Robantico

Prije dva tjedna transrodna modna kreatorica Romana Taylor (51) i Marko Jurin (34) rekli su sudbonosno "da", ali onda se dogodila prva veća svađa zbog čega je ona na društvenim mrežama objavila da se rastaju. – prenosi 24sata.

Trzavice u braku nisu rijetke, ali ipak ne presuđuju ljubavi. – Nismo se rastali. Zavjetovali smo se na ljubav. Ja sam bila jako eksplozivna, malo sam preburno reagirala i mislila sam da je kraj, ali Marko nije odustao od mene – rekla je dizajnerica, u prošlosti poznata kao Robert Bantić Robantico. Svjesna svojih hormonskih promjena s kojima se suočava uz veliku podršku supruga tvrdi da se „nisu rastali, već samo jedan dan nisu proveli zajedno“.

– Kako sam na hormonima, to je dosta utjecalo na mene, ali, evo, ljubav je pobijedila. Sve dok je ljubavi, bit će i nas. Ljubav ako je prava, onda pobjedi svako zlo – objasnila je i dodala kako su i ona i Marko jednako krivi što je došlo do ovakve situacije te da je ponosna što Marko nije odustao od nje. Romanu uskoro čekaju tri teške operacije u sklopu njene tranzicije. Odstranit će Adamovu jabučicu, promijeniti glas i korigirati lice, odnosno popraviti nos. – Kada mi to naprave, neću smjeti pričati desetak dana. To je meni jako teško palo, ali svima oko mene bit će lakše, kažu da će se odmoriti malo. Strah me što nakon promjene glasa više neću moći vikati i vrištati – priznala je Taylor.

Marko je odlučio taktički pričekati da se Romanini dojmovi smire. – Čekao sam da se smiri. Nisam je mogao nijedan dan ostaviti samu, odmah su doletjeli galebovi – komentirao je on. Nakon pomirbe otišli su u klub proslaviti pomirbu kao novu ljubavnu pobjedu.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar BilanMandić
BilanMandić
12:33 04.03.2019.

Tipična priča za Jokićevu reformu školstva..

09
09051972
07:43 05.03.2019.

Molim vas pomozite obojici.

Avatar KalebJosua
KalebJosua
12:25 04.03.2019.

U nedostatku kreativnosti moze i sund iz tjedna u tjedan !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije