Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razvod

Nakon promjene spola Romana se udala, ali brak je trajao samo dva tjedna

Foto: Privatni album
1/6
02.03.2019.
u 10:11

Romana Taylor na društvenim mrežama je objavila kako se nakon dva tjedna braka razvodi od 17 godina mlađeg Marka Jurine.

Romana Taylor i njen suprug Marko Jurina nakon samo dva tjedna braka se razvode, a tu vijest je Romana podijelila na svojim društvenim mrežama. 

- Dragi moji evo nažalost Marko i ja se rastajemo zauvijek, no hvala svima ipak na svim željama - prenosi Story što je napisala Romana koja je prije promjene spola bila Romano Bantić Romantico. 

- Osjećam se kao prava žena, težak je bio put, ali udala sam se kao žena - uzbuđeno nam je nakon vjenčanja rekla Romana. Romana i 17 godina mlađi Marko vjenčali su se 15. veljače u Staroj gradskoj vijećnici u Zagrebu.

Romana je prije godinu dana bila na operaciji spola u Beogradu, a njen put da postane žena nije bio nimalo laga. Osuđivali su je i doživjela je i brojne fizičke napade. 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar heyhay
heyhay
11:08 02.03.2019.

nije bolest sve što boli

OK
okvals54
10:55 02.03.2019.

Doista je"dugo" trajalo.Sto nije normalno ,ne moze ni trajati.Nije pomogla IK ni Anemicni.Ocigledno je Romana ONO.

SV
svakogdana
11:03 02.03.2019.

dva tjedna mu trebalo da shvati da septička jama nije ribica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije