Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Selma Blair

Glumica o teškoj bolesti: Bila me sramota i davala sam sve od sebe

Foto: Profimedia
1/3
02.03.2019.
u 09:30

Gostujući u emisiji "Good Morning America" 46-godišnja glumica otvoreno je pričala o multiploj sklerozi od koje boluje već osam godina.

Sa štapom u ruci i laganoj dugačkoj haljini s plaštem potpisanu modnom kućom 'Ralph & Russo' američka glumica Selma Blair (46) došla je na Oskarovski tulum kojeg organizira časopis Vanity Fair.

Ovo joj je bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je u listopadu prošle godine obznanila da boluje od multiple skleroze (MS), piše The New York Times.

U utorak je gostovala u ABC-ovoj emisiji 'Good Morning America' i otkrila da zbog MS-a teže govori te da se slabije kreće bez pomoći. Govori da je 2011. godine prvi put primjetila simptome, iste godine kada je dobila sina. U tom periodu, govori glumica, davala je sve od sebe kako bi se borila sa silnim umorom, emotivnom boli i gubitkom fizičke kontrole nad svojim tijelom.

Unatoč prvim simptomima već 2011. godine, bolest joj je formalno dijagnosticirana tek u kolovozu 2018. godine.

- Bila me sramota i davala sam sve od sebe i bila sam odlična majka, ali to me ubijalo. Jednom sam sina odvezla u školu, međutim bila sam toliko umorna da sam putem do kuće morala stati kako bih malo odspavala.- prisjetila se Blair i dodala:

 -Kada sam dobila dijagnozu, plakala sam od olakšanja- priznala je ona dok joj je drhtao glas, kao posljedica spazmodičke disfonije – poremećaj koji zahvaća mišiće koji ravnaju govor.

Bez obzira na drhtanje glasa, hrabru glumicu čuli su mnogi koji boluju od ove bolesti.

Pogledajte što modni stručnjaci kažu o haljinama s dodjele Oscara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije