Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jao, ne!

Roko se zadržao na aerodromu u Tel Avivu tri sata dulje, evo zašto

Foto: Screenshot
1/5
09.05.2019.
u 12:19

Prilikom slijetanja delegacije za Eurosong koja prati Roka Blaževića, na aerodromu u Tel Avivu zagubio se kovčeg s bitnim stvarima jednog od člana delegacije.

Roko Blažević na Euroviziji će predstaviti Hrvatsku pjesmom "The Dream", s kojom je odnio pobjedu na Dori 2019. U Tel Avivu je već sa svojom delegacijom, točnije s njih deset, a to su izvođači, autorski tim te djelatnici HRT-a, šefica delegacije, šefica pressa i make-up artist, komentator i radionovinar.  

Međutim, slijetanje u Tel Aviv nije prošlo bez poteškoća. Kad su stigli na aerodrom, primijetili su da im nedostaje jedan kovčeg.

– Bio je to kovčeg našeg šminkera Krune Garguljaka i to naravno, onaj sa šminkom. Ipak, nije bila velika panika, uspjeli smo ga pronaći, no zbog izgubljenog kovčega zadržali smo se na aerodromu čak tri sata. U Izrael smo stigli oko 21 sat i do ponoći bili na aerodromu. Odmah sljedeće jutro, već oko 7:30, imali smo dogovorenu probu – rekli su za 24 sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#thedreamteam 🔝🇭🇷 @eurovision @eurosong_hrt

A post shared by Roko🎙 (@rokoblazevic_official) on

Tvrde da je proba ujutro prošla odlično iako su malo spavali i bili iscrpljeni od puta.

– Nije to sve skupa jednostavno, biti u avionu, putovanje, pa naposljetku i gubitak kovčega. No dečki su baš cijelo vrijeme bili nasmijani – kažu u hrvatskoj delegaciji. Inače, put Roka i njegove delegacije dijelom plaća HRT, no oni napominju da HRT ne snosi troškove članova obitelji koji dolaze kao pratnja izvođačima.

– U budžetu projekta Eurosong koji je planiran na razini HRT-a za 2019. predviđeni su svi troškovi potrebni za realizaciju jednog ovakvog projekta kao što je Eurosong pa tako i troškovi puta za sve potrebne članove tima koji čine Hrvatsku delegaciju – naglasili su. 

Evo što su rekli na pressici nakon pobjede Roka Blaževića na Dori

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Zgubider.
Zgubider.
13:21 09.05.2019.

Na tom HRTu svima treba podijeliti otkaze! Ko je došo na ideju muških plesača sa krilima, pazi ovo, sa krilima (!), toga treba prognat na Svetu Helenu....

Avatar Grunf
Grunf
12:37 09.05.2019.

mene bi bilo sram da sam na mjestu novinara potratio toliko vremena na školu da bi pisao ovakve gluposti. Pod pretpostavkom da je novinar akademski obrazovan

Avatar Apsalar
Apsalar
12:29 09.05.2019.

Da su mu se bar izgubila krila kojom srećom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije