Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa

Roko ima nova krila za Eurosong, jesu li bolja od starih?

Foto: Nel Pavletić Pixsell/Screenshot
1/5
07.05.2019.
u 19:33

Roko Blažević odradio je prvu generalnu probu uoči nastupa na Eurosongu u Tel Avivu, a na njoj se pojavio s novim krilima!

Roko Blažević odradio je generalnu probu s pjesmom 'The Dream' s kojom će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u Tel Avivu koji se održava od 14. do 18. svibnja.

Na probi se je imao nova krila o kojima se raspravlja još od njegovog trijumfa na Dori 2019. Svoj nastup započeti će ležeći na podu i glumeći palog anđela u paklu, dok ga na podnom LED-ekranu 'krase' vatrena krila. Pjevao je na engleskom i hrvatskom jeziku. Na sceni će mu se pridružiti golišavi plesači Endi i Diego, koji će nositi zlatna krila na leđima. Oni će 'pomoći' Roku da se digne do neba i dobije svoja zlatna krila. Kao back-vokal pridružio mu se mentor Jacques Houdek što mnogi fanovi pozdravljaju.

Foto: Youtube Screenshot

Doduše, nisu svi oduševljeni zlatnim krilima pa su komentari na njihov račun neodobravajući.

- Krila na plesačima su dobra, ali na Roku...su previše - rekao je jedan fan.

- Sviđa mi se zvuk njega i Jacquesa kao back-vokala. Ne sviđaju mi se krila koja se miču tako neprirodno - dodao je drugi komentator.

- Riješi se tih krila, molim te! - zavapila je u još jednom komentaru obožavateljica.

Koja krila su prema vašem mišljenju bolja?

Komentara 21

MO
moškov
19:54 07.05.2019.

Jos mu manjka kljun i bit ce potpuni bedak....

Avatar Asterix
Asterix
22:09 07.05.2019.

Katastrofa.

IV
IvekIvek
21:33 07.05.2019.

Kljun, kresta i rep za potpuni cirkus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije