Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnatelj Klaićeve ne želi progone

Roić: Volio bih da Tarik u Milijunašu objasni Hrvatima svoj komentar

tarik
Antonio Bronić
Autori: Tatjana Pacek, Sonja Hoffman
29.09.2009.
u 17:23

Hoće li se smekšati i Jasna Ćurković-Kelava, ravnateljica Nazorove, još se ne zna. Neki mediji već su objavili da je od nje sve i krenulo, jer ona je vjenčana kuma supruge Domagoja Burića, direktora programa.

Bio sam na razgovoru s povjerenstvom i zadovoljan sam njegovim tijekom. Ugodno i iskreno, baš kao što treba i biti, a o čemu smo razgovarali ne bih iznosio jer su to interne stvari - kazao nam je Tarik Filipović, koji je u 14 sati povjerenstvu iznio svoju priču.

Prije njega to su učinili i drugi sudionici slučaja "Milijunaš", Mario Sedmak, Maja Jurković, Elizabeth Homsi pa čak i ravnatelj HRT-a Vanja Sutlić. Prof. Goran Roić, ravnatelj Klaićeve bolnice, ne namjerava "progoniti" Tarika.

- Iako se HTV već ogradio od izjave, volio bih da Tarik u tom istom 'Milijunašu' objasni Hrvatima svoj komentar jer, iako bolnica sada nema problema s donacijama, zbog bačene bi mrlje mogla imati ubuduće - kaže profesor Roić.

Neslužbeno doznajemo da su njih dvojica ipak našla zajednički jezik.

Hoće li se smekšati i Jasna Ćurković-Kelava, ravnateljica Nazorove, još se ne zna. Neki mediji već su objavili da je od nje sve i krenulo, jer ona je vjenčana kuma supruge Domagoja Burića, direktora programa.

Domagoj Burić to nije htio komentirati, a svoje će pred povjerenstvom reći sutra u 10 ujutro. U međuvremenu, Robert Kurbaša u utorak je iz zgrade HRT-a izišao s pravilnikom "Milijunaša" u ruci, no ugovor još nije potpisao.

Ključne riječi

Komentara 12

DO
doktorica
18:39 29.09.2009.

Tarik je najbolji,kakova je to demokracija ako nemože reći svoje mišljenje a o tome se u javnosti dosta šuškalo.Toj gđi Kelavi bi bilo pametnije da se bolje brine za udomljenu djecu,a ne da parovi koji bi htjeli posvojenje nailaze na niz zapreka(očito joj je u interesu da djecu zadrži jer preko njih dobiva novac.

OB
-obrisani-
20:43 29.09.2009.

Pa može ga zamijeniti Nives Celzijus ili ona Gotovčeva.Kakva publika,takvi voditelji.

OB
-obrisani-
18:17 29.09.2009.

\"drži se on\" ali samo za svoj novčanik..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije