Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

RockLive Festival ugošćuje Overflow i RHCP Real Tribute

RockLive Festival
PR
Autor
PR članak
08.06.2011.
u 08:59

RockLive Festival u svoj line up uvrstio je već šest odličnih glazbenih imena koja pokrivaju mnoge glazbene stilove

Nastup na RockLive Festivalu do sada su potvrdili Kiril Džajkovski, Let 3, Gustafi i Postolar Tripper.

Vrijeme je za dva nova imena koja će dodatno osvježiti ionako bogat festivalski program.

Tako će se kao svojevrsni „domaćin“ na pozornici festivala pojaviti legendarni koprivnički bend Overflow, a uz njih tu su i Red Hot Chili Peppers Real Tribute, bend za koji posjetitelji njihovih koncerata tvrde da je identičan originalu.

RockLive Festival tako je u svoj line up uvrstio već šest odličnih glazbenih imena koja pokrivaju mnoge glazbene stilove pa tako festival postaje obvezno odredište ovogodišnjih ljetnih aktivnosti.

U ponudi festivala nalazi se i besplatan kamp za posjetitelje, skate park koji uključuje skate & bike jam, nekoliko punktova na kojima će 0-24 h svirati različite vrste glazbe, paintball teren po promotivnim cijenama te niz dodatnih zabavnih sadržaja koji će tek biti objavljeni.

Nakon što je prošlo 15 dana prodaje promotivnih ulaznica po cijeni od 100 kn, od srijede, 8. lipnja ulaznice za festival kreću u redovitu prodaju. Cijena festivalske ulaznice je 130 kn do 20. srpnja, zatim 150 kn do 31. kolovoza, dok će na dan festivala cijena festivalske ulaznice iznositi 170 kn.

Dnevne ulaznice moći će se kupiti na dan održavanja, a  cijena će biti objavljena naknadno.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?