Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITANSKE LEGENDE U SVAĐI

Robbie Williams: Jimmy Page se ponaša kao mentalni bolesnik

Robbie Williams
Foto: Reuters
1/4
14.11.2016.
u 16:07

Njih dvojica su u svađi od 2013. godine, kada je Page kupio kuću pored Robbiejeve u Londonu

Robbie Williams kazao je kako se Jimmy Page, legendarni gitarist Led Zeppelina, ponaša kao "mentalni bolesnik", nakon što ga je uhvatio kako satima sjedi ispred svoje kuće i snima radnike koji izvode radove. Njih dvojica su u svađi od 2013. godine, kada je Page kupio kuću pored Robbiejeve u Londonu. Robbie je uvrijedio Pagea prilikom intervjua za Radio Deejay, nakon što je mislio da ga više ne snimaju.

Četiri sata snima radnike
– Jimmy sjedi u autu spuštenih prozora i četiri sata kamerom snima radnike, kako bi se uvjerio da ne prave preveliku buku dok rade. Prije dva tjedna su radnici došli, a on je spavao u dvorištu čekajući ih. Iskreno, meni je to bolesno. A i sve mi je to malo čudno. Prvo, zašto toliko dugo preuređuje kuću, a drugo, zašto non-stop snima. Možda se boji da nešto ne otkriju – rekao je Robbie, piše The Sun.
Inače, Williams i Page su u svađi nakon što se Page usprotivio Robbiejevim planovima da renovira svoju 17 milijuna dolara vrijednu vilu. Legendarni roker bojao se da bi to moglo ošteti i njegovu kuću, koja je sagrađena 1781. godine i pravi je kulturni spomenik.

>>Jimmy Page ima novu djevojku: Od njega je mlađa čak 46 godina!

Ključne riječi

Komentara 2

PA
parasa
16:50 14.11.2016.

Robbie Williams je kazao kako se Jimmy Page, legendarni gitarist Led Zeppelina ponaša kao "mentalni bolesnik"................??? a on osobno je najveći ............. Dieter Bohlen jedan od najpoznatiji njemačkih komponista izjavkio je na njemačkom RTL-u 12,11,2016 da je bio na jednom primanjui Robbija dok je dijelio autograme i jedna cura mu dala svoj mobitel da se slikaju a on je mobitel turio u gaće, izvadio i dao joj natrag. Tko je tu v iše mentalno poremećen??

Avatar commentator
commentator
15:25 15.11.2016.

Meni se čini da ovaj ima više problema. A večernjek prenosi izjave tog lika. U stvari čemu taj člančić? Ne prolazi nikakve kriterije, jedno derište optužuje nekog lika jer taj snima radnike?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije