Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPALA GA POHOTNA "SOBARICA"

Robbie Williams ispričao najčudniju seks-priču ikada

Robbie Williams
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
06.10.2016.
u 10:41

Robbie Williams definitivno zna ispričati dobru priču! Popularni pjevač je gostovao u showu Grahama Nortona na BBC-ju i ostavio je bez daha druge goste – Justina Timberlakea, Annu Kendrick i Daniela Radcliffea  nakon što im je otkrio jednu od najčudnijih seks-priča koje su ikad čuli. Norton je postavio jednostavno pitanje: "Što je najčudnije što vam je dao neki obožavatelj",  a nakon što je Williams prvo kazao "herpes", dobio je četverominutni odgovor koji je izbezumio  goste i  Nortona.

Gospođa između 28 i 58 godina

– Ne mogu vjerovati da ću ovo ispričati, ali hoću. Prije dosta godina unajmio sam dvorac u kojem smo vježbali za turneju. Probudio sam se jednog jutra i onako pospan na rubu kreveta ugledao gospođu koja je mogla imati između 28 i 58 godina. Čudna situacija, ali tek ste se probudili, pa ne znate još što se događa. Pogledao sam je i rekao samo "u redu", a ona je isto odgovorila "u redu". Zatim me je pitala imam li "morning glory" (britanski izraz za jutarnju erekciju). Rekao sam da imam, a ona mi je rekla da će me olakšati. Navečer sam gospođi koja vodi dvorac rekao da ima jako čudnu spremačicu, a ona mi je kazala kako tog jutra uopće nije bila spremačica. Dakle, radilo se o nekom tko je došao s ulice – kazao je Robbie i sve nasmijao, te na kraju i otkrio tko je bila misteriozna dama.
– U redu, nakon ovog više nemamo što dodati. Možemo ići kući – komentirao je Daniel Radcliffe.

Cijelu priču pogledajte u videu:

>>Robbie Williams: Bojim se da mi kći ne upozna nekog kao što sam ja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije