Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turneja 'XXV'

Robbie Williams održao prvi koncert u Puli ljubio je obožavateljice i priznao: 'Obožavam Luku Modrića'

Pula: Robbie Williams održao koncert u popunjenoj pulskoj Areni
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL
1/12
27.06.2023.
u 22:58

Setlista na cijeloj turneji sastavljena je od njegovih najvećih hitova, pa nakon uvodne "Hey Wow Yeah Yeah" slijedi eksplozivna "Let Me Entertain You". Kraj službenog dijela koncerta rezerviran je za hitove "Feel", "Kids" i "Rock DJ", a bis je rezervirao za "No regrets", "She's The One" i "Angles"

Robbie Williams, jedan od najuspješnijih pop izvođača svih vremena, deset godina nakon koncerta na zagrebačkom Maksimiru večeras je u Puli nastupio na prvom od dva koncerta u sklopu turneje “XXV”. Turneja “XXV” predstavlja nevjerojatnih 25 godina solo karijere jednog od najvećih zabavljača našeg vremena. Brit pop ikona i stadionska atrakcija za svoj nastup u Hrvatskoj odabrao je možda i najljepši koncertni prostor kojeg ovaj dio Europe ima. Dvije tisuće godina stari amfiteatar savršena je pozornica za dva intimna nastupa s ograničenim brojem ulaznica na kojima nas podsjeća na megahitove iz svoje cijele karijere i donosi ono najbolje iz svog opusa. Robbie Williams još jednom se pokazao kao vrhunski zabavljač, a kada je pričao o tome kako je 1990. osnovao Take That, kazao je kako je jedan petogodišnji dječak tada prvi put nabijao nogometnu loptu. 

- Taj dječak zvao se Luka Modrić i ja ga obožava,. rekao je Robbie koji je ponovno šarmirao djevojke. Na koncertu je iznenadio i obožavateljicu Moniku. Došao je do nje te joj zapjevao pjesmu "She's the One".

Setlista na cijeloj turneji sastavljena je od njegovih najvećih hitova, pa nakon uvodne "Hey Wow Yeah Yeah" slijedi eksplozivna "Let Me Entertain You". Kraj službenog dijela koncerta rezerviran je za hitove "Feel", "Kids" i "Rock DJ", a bis je rezervirao za "No regrets", "She's The One" i "Angles". Turneju "XXV" prati i istoimeni kompilacijski album koji donosi svježu perspektivu na Williamsove najvažnije pjesme. Veliki hitovi iz solo karijere ponovo su izvedeni uz pratnju Metropole Orchestra, uz dodatak pet novih pjesama, od kojih je „Lost“ odabrana kao posljednji singl.

Od kada je 1995. krenuo u solo vode prodao je više od 85 milijuna albuma diljem svijeta, čime je jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena. Vlasnik je 13 albuma koji su zasjeli na prvo mjesto UK ljestvice albuma, a najveći je to broj za nekog solo umjetnika, ne brojeći Elvisa Presleyja, a broji i 14 singlova na prvom mjestu.

VEZANI ČLANCI:

Williams ima najviše osvojenih Brit nagrada, njih čak 18, među kojima su četiri za najboljeg muškog izvođača, te dvostruka nagrada za iznimno ostvarenje u glazbi, osvojio je i nagradu za doprinos britanskoj kulturi, a uključen je u UK Music Hall Of Fame nakon što je proglašen najvećim umjetnikom 90-ih. Među brojnim nagradama, drži i Guinnessov svjetski rekord za najveći broj ulaznica za koncerte prodan u jednom danu - čak 1,6 milijuna, te najveći UK nastup - 375 000 posjetitelja kroz tri dana nastupa. 

Robbie Williams karijeru je započeo 1990. godine kao član grupe Take That. Istu je napustio jer je želio započeti solo karijeru, a 1996. je objavio “Freedom”, obradu pjesme Georgea Michaela, s kojom je odmah dosegnuo drugo mjesto UK ljestvice singlova. Iste je godine objavio prvi singl “Old Before I Die”, a našao se na debiju “Life Thru A Lens” koji je sadržavao i megahit “Angels”, a katapultirao ga je u zvjezdane solo vode. Ostaje njegova do sada najprodavanija pjesma dok je singl “Let Me Entertain You” postao međunarodni hit, a album jedan od najprodavanijih Robbiejevih albuma. Od tada mu je popularnost sve više rasla. 

VIDEO  Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'
 

 

Komentara 1

SE
Serđo23
08:45 28.06.2023.

Šal dečkići nose i u nekim našim južnjačkim krajevima i kada nije jako zima ! Jedan političar koji kontrira predsjedniku jako voli nositi šal !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije