Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SKRIVAJU SE

Rita Ora uhvaćena u strastvenom trojcu s poznatom glumicom i slavnim redateljem

Rita, Tessa i Taika
Foto: Profimedia
1/9
26.05.2021.
u 16:35

Par više ne skriva da je zajedno, a ovog vikenda paparazzi su ih uhvatili kako izmjenjuju nježnosti u trojcu s glumicom Tessom Thompson (37), na balkonu Waititijeve vile u Sydneyu.

Pop pjevačica Rita Ora (30) već dva mjeseca uživa u Australiji u koju je "pobjegla" nakon skadala s njezinim rođendanom u Velikoj Britaniji i kršenju epidemioloških mjera, za koje se javno ispričala. No, nedavno se doznalo da ljepotica u Australiji ne uživa sama već da joj društvo pravi oskarovac Taika Waititi (45).

Par više ne skriva da je zajedno, a ovog vikenda paparazzi su ih uhvatili kako izmjenjuju nježnosti u trojcu s glumicom Tessom Thompson (37), na balkonu Waititijeve vile u Sydneyu. 

Čini se da je ekipa dobro tulumarila, a nakon toga su se nastavili zabavljati na terasi. U jednom trenutku su se djevojke počele ljubiti, a nakon toga im se pridružio Taika. 

Tessa je inače bila jedna od zvijezda njegovog filma "Thor" čiji se nastavak trenutno snima u Australiji, a šuška se i kako se Rita uselila redatelju u vilu. Dotad je boravila u jednom luksuznom resortu.

Par su često paparazzi lovili na zajedničkim večerama, a nedavno su zajedno sa Chrisom Hemsworthom, njegovom suprugom Elsom Pataky i američkim glumcem Mattom Damonom bili u poznatom australskom ljetovalištu Gold Coast. Kako su potvrdili njihovi prijatelji, zajedno su od ožujka, a do sada su pokušavali ostati skriveni od očiju javnosti. 

Inače, Waititi je i dalje u braku sa australskom redateljicom i scenaristicom Chelsea Winstanley s kojom ima i dvoje djece, ali par navodno već više od dvije godine ne živi zajedno.

VIDEO: Što su Talijani zapravo dobili za pobjedu na Eurosongu? 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
18:43 26.05.2021.

Sinti posla

Avatar Jopa
Jopa
18:07 26.05.2021.

Wooouuu kako napredno i progresivno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije