Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrška reprezentaciji

Rijetko ih viđamo zajedno u javnosti! Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar u Dohi se prije utakmice opuštaju u kafiću

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/10
13.12.2022.
u 15:25

Niko i Zrinka uživali su u kafiću na suncu, odjeveni u navijačke boje, te su se družili s Josipom Šimunićem, njegovom suprugom Christinom Marie Koloper i drugima.

Glumica Zrinka (42) i nogometaš Niko Kranjčar (37) već godinama žive u Londonu, a rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno u javnosti. Sada su iznenadili dolaskom u Dohu, gdje će večeras biti podrška našoj reprezentaciji u polufinalu Svjetskog prvenstva protiv Argentine.

Niko i Zrinka uživali su u kafiću na suncu, odjeveni u navijačke boje, te su se družili s Josipom Šimunićem, njegovom suprugom Christinom Marie Koloper i drugima. 

13.12.2022., Souq Waqif, Doha, Katar - Hrvatski i argentinski navijaci u starom gradu Souq Waqifu u Dohi na SP u Kataru uoci polufinalne utakmice s Argentinom. Zrinka Cvitesic, Niko Kranjcar, Josip Simunic i supruga Christine Marie. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti, pokazali su koliko su zaljubljeni i sretni iako je iza bivšeg nogometaša teško razdoblje. Niko je prošle godine ostao bez oca, legendarnog Zlatka Cice Kranjčara.

Podsjetimo, Niko i Zrinka zaljubili su se u Londonu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. On je tada igrao za londonski klub Queens Park Rangers, a talentirana Karlovčanka ostvarivala je svoj san na West Endu u mjuziklu “Once”. Njihova romansa razotkrivena je na dodjeli najprestižnije britanske kazališne nagrade “Laurence Olivier Award” kada je Zrinka trijumfirala u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu.

Glumica je uspjeh proslavila je u Londonu s obitelji, a iako je Niko izbjegavao crveni tepih, te večeri zaljubljeni par, prepuštajući se zagrljajima i poljupcima u hodniku, bio je uvjeren kako ih nitko ne vidi, no prevarili su se i tada su prvi put snimljeni zajedno. Iako su u vezi bili samo nekoliko mjeseci, već tada živjeli su zajedno, a njihovim prijateljima to je bio najbolji znak da su oboje ludo zaljubljeni i stvoreni jedno za drugo. Zato Niko nije dugo čekao i ubrzo je upoznao svoje roditelje Elviru i Zlatka sa svojom novom odabranicom koja ih je već na prvu oduševila, a roditelji Kranjčar bili su presretni što je njihov sin nakon razvoda od Simone Fistrić opet sretan i zaljubljen.

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

Komentara 2

HU
Humbleandhonest
14:30 14.12.2022.

Ona je baš kao osoba bezvezna skroz. Nešto je tu tako čudno i prazno, čak malo poremećeno. A da je razaračica brakova i obitelji isto stoji. Kao glumica je ok. Niko mi je bio drag do nje. Baš je i on bezveznjak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije