Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kockice posvuda

Doris Pinčić u navijačkoj majici vodila emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska' te tako pružila podršku vatrenima

Foto: Facebook screenshot
1/8
13.12.2022.
u 14:04

Doris Pinčić Guberović i Ognjen Golubić danas su emisiju vodili obučeni u navijačke majice s kockicama, a pjevali su i navijačke pjesme. Studijem je vladala prava navijačka atmosfera, a uređen je i s navijačkim rekvizitima.

U Hrvatskoj je započela prava nogometna groznica zbog današnje utakmice s Argentinom, kojom bi se hrvatska reprezentacija mogla plasirati u finale. Tijekom cijelog prvenstava mnogi su slavni našim vatrenima pružali podršku na različite načine, a pružili su im je i voditelji emisije Dobro jutro, Hrvatska. Naime, Doris Pinčić Guberović i Ognjen Golubić danas su emisiju vodili obučeni u navijačke majice s kockicama, a pjevali su i navijačke pjesme. Studijem je vladala prava navijačka atmosfera, a uređen je i navijačkim rekvizitima.

Doris je svojoj navijačkoj kombinaciji dodala i crvene cipele i sako te crveni ruž. Ognjen se, pak, odlučio za jednostavnu modnu kombinaciju, pa je majici na kockice dodao crni sako i tamne traperice.  Voditelji su se i fotografirali s navijačkim šalom te fotografiju objavili na Facebook stranici emisije uz koju su istaknuli i tekst navijačke pjesme 'Samo je jedno'. 

Na Facebook stranici emisije jutros je podijeljen i video isječak s početka emisije.

- Dobro jutro Hrvatska! U našem studiju već se navija, jer ne igra se svaki dan polufinale SP-a u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu! Ostanite uz nas, i HRT cijeloga dana jer donosimo brojna uključenja iz Katra i ono najvažnije - izravan prijenos utakmice Hrvatska – Argentina – napisali su pored objave, a Doris je na početku emisije istaknula kako oni otvaraju navijanje danas. 

VIDEO Tko je Vanja Modrić? Luka je suprugu upoznao dok je radila u Mamićevoj agenciji

Komentara 1

SV
sveznam1
14:38 13.12.2022.

ma nemoj slucajno da ne uplatis placeni clanak o tebi pincica da slucajno ne bi netko zaboravio na tebe pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije