Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJI TKO JE MAMA

Reper P. Diddy dobio je sedmo dijete s četvrtom ženom, poznato je i ime bebe

2022 Billboard Music Awards
Foto: OConnor/AFF-USA.com/PRESS ASSOCI
1/5
13.12.2022.
u 10:50

"Tako sam blagoslovljen što mogu poželjeti dobrodošlicu svojoj djevojčici Love Sean Combs na svijet", napisao je Combs, koji nije otkrio identitet bebine majke. "Mama Combs, Quincy, Justin, Christian, Chance, D'Lila, Jessie i ja te jako volimo! Bog je najveći!"

Reper Sean Combs (53), poznatiji kao P. Diddy, dobio je sedmo dijete. Diddy je na društvenim mrežama podijelio sretne vijesti, a otkrio je i da je dobio djevojčicu imena Love Sean Combs.

"Tako sam blagoslovljen što mogu poželjeti dobrodošlicu svojoj djevojčici Love Sean Combs na svijet", napisao je Combs, koji nije otkrio identitet bebine majke. "Mama Combs, Quincy, Justin, Christian, Chance, D'Lila, Jessie i ja te jako volimo! Bog je najveći!"
Diddy je već otac šestero djece, uključujući sina Quincyja Taylora Browna (31) kojeg je posvojio dok je bio u vezi s djetetovom pokojnom majkom i njegovom bivšom Kim Porter, koja je umrla od upale pluća 2018. u dobi od 47 godina.

 

Ostalih petero djece su Justin Dior (28), King (24), Chance Combs (16) i njegove 15-godišnje blizanke: D'Lila Star i Jessie James, a Diddy ih je dobio s tri žene. 

Iako se na početku nije znalo tko je majka, TMZ izvještava da u rodnom listu piše kako je riječ o 28-godišnjoj Dani Tran.
Prošlog mjeseca dobitnik nagrade Grammy proveo je praznike za Dan zahvalnosti sa svojim kćerima pomažući prehraniti oko 3000 ljudi iz zajednice beskućnika u Miamiju.

Sean je ranije ove godine potvrdio da je u ljubavnoj vezi s repericom Yung Miami, članicom poznate skupine City Girls. Međutim, oboje su otkrili da se viđaju i s drugim ljudima pa je tako reper dobio dijete s drugom ženom.

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BO
Bojans
11:34 13.12.2022.

Za ovakve treba dobar želudac. Ženama skidam kapu do poda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije