Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miljenik žena

Sjećate li se Josea Armanda iz popularne serije 'Otimačica'? Glumac danas ima 57 godina i izgleda sjajno

Foto: PR
1/8
13.12.2022.
u 07:45

Domaća publika Fernanda Colungu najviše ga pamti po onoj Josea Armanda Peñarreal u kultnoj "Esmeraldi". Iako je od te uloge prošlo već više od dva desetljeća, a Fernando danas ima 57 godina, brojni obožavatelji se slažu kako se od dana najveće slave nije puno promijenio i da izgleda sjajno.

Meksički glumac Fernando Colunga proslavio se brojim ulogama u meksičkim sapunicama koje su mu donijele titulu miljenika ženske publike. Iza sebe ima više od 200 televizijskih i filmskih uloga.

Domaća publika najviše ga pamti po onoj Josea Armanda Peñarreal u kultnoj "Esmeraldi". Iako je od te uloge prošlo već više od dva desetljeća, a Fernando danas ima 57 godina, brojni obožavatelji se slažu kako se od dana najveće slave nije puno promijenio i da izgleda sjajno.

Također, jednu od glavnih uloga odigrao je i u popularnoj telenoveli ''Otimačica'' u kojoj je glumio uz glumicu Gabrielu Spanic, venezuelansku glumicu hrvatskih korijena. U svojoj bogatoj karijeri nanizao je brojne uloge, a i danas se bavi glumom. Magazin Glamour proglasio ga je najatraktivnijim glumcem čak dvije godine zaredom, a bio je i među najplaćenijim glumicama.

Iako su mu život obilježili brojni uspjesi, dogodila mu se i velika tragedija. Naime, otac mu je preminuo od posljednica raka debelog crijeva prije dvije godine. Zdravstveno stanje mu se pogoršalo tijekom pandemije koronavirusa pa ga obitelj nije mogla posjećivati u bolnici u Meksiku.

-Fernando je neutješan jer je bio jako vezan za oca. Ljut je i ogorčen jer nije mogao biti uz njega posljednje dane. Zbog strogih mjera za suzbijanje pandemije njegov otac, po kome je i dobio ime, morao je biti kremiran bez ičijeg prisustva- rekao je tada bliski prijatelj za strane medije.

Fernando se nikada nije ženio, a jedno vrijeme kružila je i glasina da je homoseksualac što je on demantirao. Glumac se nije oženio i nema djevojku.

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije