Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorenje Zagreb film festivala

Rijedak izlazak domaćeg para: Dugo su tajili svoju vezu, a sada zagrljeni poziraju fotografima

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/13
24.10.2022.
u 15:59

Nina i Filip zajedno su već četiri godine, a zaljubili su se upravo zbog zajedničkog posla.

Domaći glumci Filip Šovagović (56) i Nina Violić (50) dugo su se skrivali od javnosti, no nakon četiri godine veze više se ne trude sakriti svoju ljubav. Iako se više ne skrivaju, rijetko ih viđamo zajedno u javnosti, a otvorenje 20. Zagreb film festivala izmamilo je sve, pa i njih.

23.10.2022., Zagreb - Otvorenje 20. Zagreb film festivala SC kinu. Festival je otvorio film Sigurno mjesto Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: MarkoLukunic

Par se pojavio ležerno obučen. Filip je na sebi imao plavu majicu, tamne hlače i čizme, dok je Nina obukla kožne hlače i crnu majicu preko koje je imala i jaknu. Sve je upotpunila velikom ogrlicom. 

23.10.2022., Zagreb - Otvorenje 20. Zagreb film festivala SC kinu. Festival je otvorio film Sigurno mjesto. Filip Sovagovic, Nina Violic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: MarkoLukunic

Zagrljeno su pozirali fotografima. Inače, Nina i Filip zajedno su već četiri godine, a zaljubili su se upravo zbog zajedničkog posla. Ove godine još su jednom zajedno radili na projektu, i to na Nininom debitantskom dugometražnom filmu 'Baci se na pod', za koji je glazbu skladao upravo Filip. 

- Nina me nagovorila da se odvažim upustiti u nešto o čemu ništa zapravo nisam znao, iako me ta disciplina zanima cijeli život. Ovo mi je prvi ozbiljniji takav angažman. Te moje muzike u filmu nema više od pet minuta, no osjećam totalnu odgovornost jer želim da Ninin potpuno genijalan projekt prođe što je bolje moguće i zbilja se nadam da ga nisam upropastio svojom glazbom - rekao nam je ovog lipnja Šovagović koji je skladao glazbu za film svirajući na Piccolo Martin.

Oboje iza sebe imaju propale brakove, Nina s glumcem Tvrtkom Jurićem, s kojim je dobila kći Rozu, dok je Filip bio s liječnicom Ružom Grizelj, s kojom ima kći Klaru

VIDEO>>Halid Bešlić doživio je prometu nesreću, a potom otkrio i detalje

Komentara 2

DU
Deleted user
16:46 24.10.2022.

Daju dojam da su sretni zajedno i da jedno drugo uvažavaju toliko da se ne moraju prilagođavati jedno drugom. Ili bi volila da je tako pa imam krivi dojam, ne znam.

SE
serum11
01:21 08.11.2022.

Filipu je krajnji čas za promjenu životnih navika jer će nastavi li ovako, na proljeće imati veće sise od partnerice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije