Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevarena

Rihanna prodaje vilu na Beverly Hillsu jer joj prokišnjava krov

rihanna
pixsell
10.11.2011.
u 17:39

Odlučila je tužiti bivšeg vlasnika i agenta za nekretnine koji joj je luskuznu vilu prije dvije godine prodao za 37,9 milijuna kuna

Luksuznu vilu na Beverly Hillsu, koju je za 37,9 milijuna kuna kupila prije dvije godine, pjevačica Rihanna sada želi prodati. Nezadovoljna je loše obavljenim građevinskim radovima i tvrdi da prozori i krov prokišnjavaju pa joj je nemoguće živjeti u toj kući. Vilu sada prodaje za 23,6 milijuna kuna i odlučila je tužiti bivšeg vlasnika kuće i agenta za nekretnine koji joj je kuću prodao. Kuća u kojoj je deset spavaonica sada je uništena vlagom.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Startrack
19:38 10.11.2011.

Pa zeno ja bi ti u pola sata rekao zasto ti prokisnjava i s krova i oko prozora i tamo je najmanja 5000 meksickih grupa sto bi to opravili u 3 dana. Ovaj svjet je iscasen totalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije