Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJETIO SE

Rene Bitorajac podijelio snimku s Tarikom staru 23 godine: 'Danas ovak' ne mogu ni do WC-a"

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/10
01.08.2021.
u 10:00

U videu Bitorajac pokazuje kako može hodati na rukama te ga Knjaz pita je li može tako otići na more, a Bitorajac odgovara da je prošle godine tako otišao do Crikvenice.

Glumac Rene Bitorajac (49) na svojem je Instagram profilu podijelio snimku iz 1998. godine na kojoj se s njim nalazi njegov kolega glumac Tarik Filipović, a iza kamere se čuje glas Roberta Knjaza. U videu Bitorajac pokazuje kako može hodati na rukama te ga Knjaz pita je li može tako otići na more, a Bitorajac odgovara da je prošle godine i tako otišao do Crikvenice. U opisu videa glumac se našalio na vlastiti račun. „Prijedlog kako do Crikvenice. Danas ovak' ne mogu ni do WC-a. '98.. je godina, vidi se na Tariku i na meni“, napisao je.  

Svoje je pratitelje na Instagramu oduševio ovom objavom, a većina komentara je bila usmjerena na njihov izgled tada.
„Tarik razvijen kao kila piletine“, jedan je od komentara. „Tarik ostario, a ti isti, frizura postojana“, primijetio je jedan pratitelj. „A da je vratiti vrijeme“, jedan je od nostalgičnih komentara.

Inače, Tarik i Rene zajedno su na setu radili poprilično često, i u kazalištu i na televiziji. Najveći projekt po kojem ih svi pamte je serija "Bitange i princeze" u kojoj su glumili cimere, iako s poprilično različitim osobnostima i teško spojive za suživot.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Komentara 3

US
uruk_sumer
10:29 01.08.2021.

Je li to iz doba kad je ovaj bal.van Bitorajac po parkiralištima lomio ruke ljudima bejzbolskom palicom? Takve sirovine promovirate?

KR
Krotila
10:26 01.08.2021.

Tarik je gost U Hrvatskoj.

Avatar KALIMERO
KALIMERO
13:39 01.08.2021.

Za Bitorajac ne bih trošio riječi ali kada sam čuo kako je Tarik izjavio kako mu je do sada u životu kod glume u filmu General bila jedna od najodvratnijih stvari u životu glumiti našeg generala Lošu Domazeta i kakoko je također ultimativno napustio snimanje istog filma zbog njemu neprimjerenih riječi kod ulaska HV u Knin, tražeći da se tekst promjeni. Istom je Vrdoljak udovoljio. Do sada nisam posebno obraćao pažnju na njega ali od sada je u mojim očima još jedan mržnjom opčinjen jugoprimitivac kojem su dobre samo Hr. kune. Licemjer inače glumi svakakve likove i izgovara tekstove ali mu je u navedenom filmu tekstom izgledalo da vrijeđa Srbe. Fuj od glumca i čovjeka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije