Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazovna odjeća

Renata je u showu 'Ljubav je na selu', ali bila je u još jednom showu u kojem nije oduševila svekrvu

Foto: RTL
1/6
21.04.2021.
u 20:35

Renatu smo gledali u šestoj sezoni "Ljubav je na selu" i gledamo ju i u aktualnoj 13., a pojavila se i u showu Nove TV "Ženim sina".

U 13. sezoni showa "Ljubav je na selu" koja se trenutno prikazuje na RTL-u gledamo i Renatu Šapinu. S još dvije djevojke boravi na farmi Zorana Stričevića, a sreću u ljubavi u ovom showu tražila je i u šestoj sezoni kod Gorana Žige. Renata, koja dolazi iz Slavonskog broda nije samo u ovom showu tražila svog idealnog partnera jer isto je pokušala i u showu Nove TV "Ženim sina". U tom showu je pokušala osvojiti Igora Bjeloševića, ali nikako nije nalazila zajednički jezik s njegovom mamom Maricom.

U jednom od nastavaka Marica je ispitivala Renatu o svemu i njezini odgovori i stavovi nisu joj se sviđali. Najprije ju je pitala koje su njezine kvalitete, na što joj je Renata odgovorila: „Dobra sam u duši, vrijedna sam, starija jesam, neko iskustvo imam. Dobrota mi je glavni adut.“ Međutim taj odgovor nije zadovoljio mamu Maricu, pa ju je zanimalo koji je glavni razlog da je još uvijek sama. „U današnje vrijeme puno je narkomana, alkoholičara, teško je naći neku dobru osobu“, odgovorila je Renata, a Maricu je potom zanimalo je li joj nešto prešutjela.

Nakon što je Renata kazala da nije, Marica ju je dočekala: „Nisi li imala jedan brak iza sebe?“ „Ah, jesam, to sam zaboravila!“ odgovorila je Renata i ražestila nesuđenu svekrvu: „Zar se takve stvari zaboravljaju?“ iznenađena je bila Marica. Nakon toga Marica je Renati rekla kako je izbacuje iz showa. Igorovi roditelji nisu bili oduševljeni ni činjenicom da se Renata bavi trbušnim plesom i imali su dosta prigovora na njezin stil odijevanja. Rekli su da se od trbušnog plesa ne živi i da je neprimjerno da oblači haljine koje imaju veliki dekolte. 

Komentara 1

DA
Daniel05041986
20:54 21.04.2021.

Maknite te gabore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije