Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Married At First Sight"

Bizarni reality: Ulaze u brak nakon minute jer DNK kaže da su srodne duše

Married At First Sight - (Emma and James)
Foto: Dave King, Promo
1/2
09.07.2015.
u 19:00

Nastao je u Danskoj, osvojio SAD, a sada i Veliku Britaniju... show u kojem je za brak najmanje važna ljubav

U jednoj od svojih uspješnica Mladen Grdović pjeva "sve za ljubav što triba je žena, čovik i more...". No da se pita Britance Emmu Rathbone i Jamesa Ord-Humea, oni bi samo odmahnuli rukom i Grdoviću vjerojatno poručili da je staromodni Dalmatinac koji vjeruje u bajke. Jer Emmi i Jamesu za ljubav je trebao samo DNK test.

Inteligencija i izgled

Pa da objasnimo! U moru sve bizarnijih realityja pojavio se još jedan – u njemu se dvoje stranaca vjenča minutu nakon što su se upoznali. Show "Married At First Sight" ("Brak na prvi pogled") počeo se emitirati u Danskoj, a u Americi je doživio trijumf. Dvoje potpunih stranaca nada se da će im brzopotezni brak donijeti pravu ljubav. No, ti su stranci u principu pomno odabrani i dodijeljeni jedno drugom na temelju analize koja uključuje test inteligencije, povijest bivših veze, fizičkih atributa, ali i DNK test. Jer čini se – ljubav nije u srcu, zraku ili gdje već, nego u genima.

Nakon vjenčanja i proslave, mladenci odlaze na medeni mjesec, a nakon povratka počinju živjeti zajedno i imaju pet tjedana da odluče hoće li ostati zajedno ili će se brzopotezno rastati. Večeras će se na britanskom Channel 4 prikazati emisija u kojoj se Emma i James vjenčaju, ali će gledatelji saznati jesu li ostali skupa tek za tri tjedna kada će biti prikazan zadnji nastavak njihove (anti)ljubavne priče.

– Da smo se sreli negdje u kafiću, ne bismo se okrenuli jedno za drugim jer se fizički ne privlačimo, a to utječe na seksualni život – kazala je Emma nakon vjenčanja.

Znanstvenici kao Kupidi

Iako njezini bližnji nisu bili oduševljeni idejom da se prijavi u show, Emma kaže kako je već dvije godine sama pa ne gubi ništa pokušajem da ljubav nađe iznenada. A ako je vjerovati timu stručnjaka koji se igraju Kupida, ljubav bi joj se mogla i dogoditi. Oni, naime, tvrde: – Mi bolje nego vi sami znamo u koga biste se mogli zaljubiti!

>>Čim ga je ugledala, požalila što se udaje za njega?

Komentara 4

DU
Deleted user
16:02 10.07.2015.

Budalaština...

Avatar lasta mala
lasta mala
13:18 19.07.2015.

Bitno da je dnk ok,ostalo toljagom rješavaju kad stignu problemi!Ali dnk paše!!!

Avatar profiler80
profiler80
17:07 13.07.2015.

Ljubav je precijenjena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije