Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORA 2021

Reakcije na Doru na društvenim mrežama su hit, izdvojili smo dojmove gledatelja

13.02.2021.
u 21:40

Gledatelji diljem Lijepe naše komentiraju izvođače na Dori 2021, a mnogi su i kreativni.

Društvene mreže gore otkako je u 20:10 u izravnom prijenosu na HRT-u krenula Dora 2021. Gledatelji su puni dojmova zbog 14 izvođača koji se bore za odlazak u Rotterdam kako bi branili hrvatske boje na Eurosongu.

Na Twitteru su komentirali nastup Albine Grčić.

Foto: Twitter

Nikome nije promaknuo ni outfit Nine Kraljić koji je jedan tviteraš usporedio s motivom poznatog filma Igre gladi.

Foto: Twitter

Nastup Bernarde Brunović usporedili su poznatom igrom "World of Warcraft".

Foto: Twitter

A nije nedostajalo ni šala na račun nastupa mlade Bete Sudar.

Foto: Twitter

Jedna tviterašica se našalila prikazom outfita Nine Kraljić na ovoj i Dori 2016. kada je odnijela pobjedu.

Foto: Twitter

Podsjetimo, večerašnji spektakl Dora 2021, izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, u Opatiji održava se kao i po običaju u dvorani Marino Cvetković, samo zbog epidemioloških razloga, bez publike i prisustva akreditiranih fotoreportera i novinara. Voditeljice ovogodišnje Dore su Daniela Trbović (58), Barbara Kolar (50) , Jelena Lešić (32) i Doris Pinčić (32).

Dok su sve već barem jednom imale priliku voditi Doru, za Barbaru Kolar ovo je prvi put da se nalazi na toj pozornici kao voditeljica. Za prestižnu statuu Dore i odlazak na Eurosong u Rotterdam u svibnju ove godine borit će se 14 izvođača koji su odabrani u sklopu natječaja na koji je pristiglo 135 prijava i ukupno 140 pjesama. Žiri u sastavu: Andrej Babić (HGU, HDS), Hrvoje Prskalo (HDS), Matija Cvek (HGU), Monika Lelas (HRT – HRA) i Uršula Tolj (HRT – HTV) višestruko je preslušao pristigle skladbe te jednoglasno izabrao 14 pjesama koje će se predstaviti na ovogodišnjoj Dori te četiri rezervne skladbe: Brodolom (Elis Lovrić), Megaloman (Endi feat. Lora), Soldier (Pjerino Ružević) te Only love (Z/11).

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
06:37 14.02.2021.

Normalan covjek ovo nije gledao jer normalan covjek takvu nakaradu ne moze gledati.

GR
Grandstar
22:59 13.02.2021.

Nije ni cudo da svi slusaju cajke ak su ovi predstavnici hr muzike i glazbe

IN
invicible
22:41 13.02.2021.

dno dna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije