Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Razdor u showu! Iscrpljene kandidatkinje: 'Oni imaju taktiku da izbace sve žene'

Foto: RTL
1/4
11.11.2022.
u 15:00

Anja i Matea bile su u kuhinji i pripremale obrok i također su komentirale kako su dosta iscrpljene, a potom su pričale o jučerašnjem izazovu.

Kako se show bliži kraju, više nema toliko elana kod nekih kandidata dok su ostali svjesni kako sad moraju dati zadnji atom snage da bi ušli u finale.

„Osjećam se jako dobro, jutros sam opet rano ustao, napravio sam nekih devet kilometara. Umor je prisutan, naporno je, treba to još izdržati, ali dat ću sve od sebe“, rekao je Čapo za kojeg i treneri i kandidati komentiraju kako se stvarno trudi.

Anja i Matea bile su u kuhinji i pripremale obrok i također su komentirale kako su dosta iscrpljene, a potom su pričale o jučerašnjem izazovu. „Ona je pri vrhu sa svojim postocima s muškima tako da bih bila puno sretnija da je osvojila imunitet“, rekla je Matea, a Anja dodala: „Kako dečki imaju taktiku da izbace sve žene, imamo i mi. Bilo kako bilo, imamo priliku, dat ćemo sve od sebe.“

Uslijedio je posljednji trening prije vaganja, a Maja je rekla: „Pred nama je finalni ciklus, morate dati sve od sebe.“ Edo je rekao kako razumije da su već umorni jer su dugo u showu te dodao: „Tko je sad najizdržljiviji, tko je spreman i unutra sto posto - taj će biti i u finalu.“ Maja je otišla trenirati s curama, a Edo s dečkima.

Zašto se curama sve nakupilo i jedva čekaju da show završi te tko će popiti koliko vode u današnjem izazovu - ne propustite pogledati večeras od 21.15 sati u novoj epizodi 'Života na vagi'.

VIDEO Blanka Vlašić na svoj rođendan rodila sina u splitskom KBC-u, poznato je i ime

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije