Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Radoslav izbacio svoje kandidatkinje iz kuće: ‘Možete gdje god hoćete, stvari ćete dobiti sutra‘

Foto: RTL
1/17
06.10.2023.
u 13:07

No za najveći šok dana pobrinut će se Radoslav koji će, nakon što dozna da su njegove dame otišle u provod a da ga o tome nisu obavijestile, zaključiti da im tako nešto jednostavno ne može oprostiti tek tako.

Na Mijinoj farmi Kata će se ponovno probuditi prva te tražiti svoje vrijeme s farmerom, no on zbog toga neće biti baš oduševljen. Stjepan će na repertoaru ponovno imati novi radni zadatak, a njegovu farmu posjetit će i voditeljica Anita Martinović kako bi ispitala sve detalje. 

Ivan će upregnuti svoje cure u vrtu, no neće biti zadovoljan kako su se neke od njih snašle. Tihana i Samanta i dalje će biti na ratnoj nozi, a Tihana će otići korak dalje pa svojoj 'suparnici' prirediti prilično mokro iznenađenje, piše RTL.hr

GALERIJA Upoznajte nove farmere 'Ljubav je na selu': Jedan stiže iz Dalmacije, a drugi je bajker koji obožava cvijeće

1/18

Branko će se probuditi ljutit i Smilji štošta zamjeriti, a ona će, iako je puno puta dosad naglasila kako nije ljubomorna, ipak tražiti njegov mobitel kako bi provjerila poruke koje je poslao u zadnje vrijeme.

Na Antinoj farmi Milena i Klara sve će se više odvajati, a i farmer će pokazati kako više nema tolerancije za Lenino ponašanje i naređivanje. 

VEZANI ČLANCI:

No za najveći šok dana pobrinut će se Radoslav koji će, nakon što dozna da su njegove dame otišle u provod a da ga o tome nisu obavijestile, zaključiti da im tako nešto jednostavno ne može oprostiti tek tako.

''Za vas je reality 16. sezone završen. Možete gdje god hoćete, stvari ćete dobiti sutra'', poručit će im nakon što je zaključao vrata i u potpunoj nevjerici ih ostavio u dvorištu.

Je li na kraju ipak popustio i što se zapravo dogodilo, gledatelji će vidjeti već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'. Show je dostupan i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

VIDEO Željko Bebek o svojem odnosu s Goranom Bregovićem: 'Ne možemo izmijeniti tri, četiri rečenice u razgovoru'

Komentara 2

Avatar marela
marela
08:28 07.10.2023.

Ne samo sto je izbacio,vec kako on naziva žene,doslovno ponižavajuce. A ni ona Smilja nije nista bolja,glumi, provjerava tuđi mobitel.........

SA
sanikol
17:47 06.10.2023.

A što ste očekivali od Radoslava. Ništa nova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije