Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosan otac

Rade Šerbedžija pohvalio se uspjehom najmlađe kćeri Milice i otkrio čime se bavi: 'Sada je mlada i zrela žena'

Zagreb: Koncert Rade Šerbedžije, Vlatka Stefanovskog i Vlade Kreslina Imam pjesmu za tebe
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
1/10
12.10.2022.
u 10:38

Milica Šerbedžija, umjetničkog imena Eliot Alma, izdala je svoj prvi singl  "Eliot and I" kojim najavljuje prvo EP izdanje, čiji se izlazak očekuje sredinom studenog.

Glumac, redatelj i glazbenik Rade Šerbedžija (76) sa svojim pratiteljima često komunicira putem društvenih mreža, a ovog puta s njima je odlučio podijeliti i jednu sretnu vijest. Naime, njegova najmlađa kći Milica, umjetničkog imena Eliot Alma, izdala je svoj prvi singl  "Eliot and I" kojim najavljuje prvo EP izdanje, čiji se izlazak očekuje sredinom studenog.

- Cijela naša obitelj Šerbedžija – Udovički je danas nekako posebno sretna i ponosna. Naša Milica je objavila prvu pjesmu s svoga novoga albuma. Eliot Alma. To joj je artističko ime. Ne znam otkuda je pokupila Eliota, a Alma je jedno od njenih imena, jer je ona upisana u knjigu rođenih kao Milica Alma - započeo je Šerbedžija pa se prisjetio i uspomena iz vremena kada su živjeli u Americi.

- Sjećam se kako sam je vozio u Los Angelesu u njezinu školu blizu Malibua. Trebalo nam je 40 minuta do njezine škole, tako da smo rano ustajali i kretali na taj naš put oko 7 ujutro..Imala je trinaest godina i pisala je pjesme. Ponijela bi gitaru i pjevala mi do škole svoje nove pjesme…Bilo ih je mnogo i gotovo svakoga jutra imala je jednu novu…. Mislim da se u poeziju ponešto razumijem, ali stihovi naše male kćeri Milice su me potpuno razoružavali svojim stilom i nekom dubokom misaonošću. Kao da je iz nje pjevala neka stara duša…. - napisao je Rade.

 - Sada je ona mlada i zrela žena. Završila je Muzičku akademiju LIPA u Liverpoolu i snimila je svoj prvi album sa svojim prijateljima, studentima te sjajne Muzičke akademije koju je „svome gradu“, osnovao Paul McCartney. Znam, vjerojatno će njezine pjesme poletjeti u svijet i pronaći svoje slušaoce, ali ja se veselim toj privilegiji, da ih ona najprije pjeva meni i svojoj majci Lenki i svojim sestrama Nini, Vanji i Luciji. I svome bratu Danilu. I svojim nećacima Sergeju, Ivanu, Nastji, Pavlu i Kali…….Kao da ih je i pisala samo za nas - zaključio je ponosan umjetnik. 

Inače, Mimi je kreirala lik, Eliot Almu, kroz koju će predstaviti pjesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osjećajima i životnim iskustvima.

Sve pjesme snimljene su u Eve studiju u Manchesteru, odmah nakon što je Mimi diplomirala na „Paul McCartney's Institute For Performing Arts“ u Liverpoolu. Band koji je odsvirao sve na albumu čine njezini prijatelji i kolege s fakulteta Daniel Astles, Zack Smith, Bobby Finnegan, Enric Verdaguer i Louie Miles. EP, sastavljen od šest pjesama, producirao je Finn Howells, a svu glazbu i tekstove napisala je Mimi.

Nakon najavnog singla „Eliot And I“, krajem ovog mjeseca dolazi i drugi single, praćen videospotom, i to za pjesmu „Unchained“.

Rođena u Londonu, a odrasla u Los Angelesu, Londonu i Rijeci, Mimi je dijete svakog od tih gradova, sa svakim od njih se poistovjećuje na poseban način, a pjesme piše na engleskom, koji joj je prvi jezik. Od ove jeseni jedan će duži period vremena boraviti u Zagrebu, od kuda će u svijet pustiti Eliot Almu.

 

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost 

Komentara 5

TT
tik tak
11:13 12.10.2022.

Ne bojim se ja za Milicu...Njihovi mediji i novinari u Hrvatskoj u stanju su i od panja napraviti zvijezdu...Primjera je na desetke...

SE
serafin002
10:57 12.10.2022.

Klanu šerebeđija nije mjesto u Hrvatskoj, jer to nije njihova domvina, što je Rade dokazao svojmim neprijateljstvom u vrijeme kada je ginuo, stradavao i pljačkan hrvatski narod od njegovih srba.

LL
lijepa_li si
11:08 12.10.2022.

radetu su "uvalili"brijune, milici bi trebali bar kornate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije