Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinula pratitelje

Ella Dvornik pokazala s kojim se zdravstvenim problemom bori: 'Ovo nije prvi put!'

Foto: Instagram
1/14
12.10.2022.
u 09:00

Influencerica je podijelila fotografiju s pratiteljima i otkrila kako ima problema s očima i otkrila je što je dovelo do upale.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik (31) podijelila je s pratiteljima da je ponovno zaspala s lećama u očima, a to joj je prouzročilo upalu očiju koju je ona i pokazala na fotografiji.

- Lagana upala očiju je postala malo teža upala očiju - stavila je influencerica u opis fotografije oka koju je podijelila na Instagram Storyju. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Zatim je otkrila kako to nije prvi put da je zaboravila skinuti leće.

- Zaboravila sam ih skinuti. Ovo mi nije prvi put da sam munjena - napisala je.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Podsjetimo, Ella se trenutno nalazi u Beogradu, a na putu za susjednu Srbiju zadesila ju je i mala nezgoda. Naime, na putu u zračnu luku gdje je trebala ići na avion za Beograd, shvatila je da je zaboravila putovnicu. Zbog toga je zakasnila na let i morala idući dan ići rent a carom. 

-Imala sam let za Beograd danas ujutro u i na putu za aerodrom shvatim da nemam dokumente. Sada lagano rent a car i vozi. Skup sport je biti munjen- napisala je Ella na Instagram storyju pa potom otkrila kako je na aerodrom stigla sat vremena ranije kako bi pokupila svoju putovnicu.

VIDEO>>Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

 

Ključne riječi

Komentara 4

TM
trade_mark
09:45 12.10.2022.

o ne! ja sam se sada tako zabrinuo da moram prileć... sirota debella, hoće li preživjeti??

DU
Deleted user
10:51 12.10.2022.

Znam kako je Elli, naime, stisnuo sam si prištić na nosu sinoć, danas je još veći. Ovo nije prvi put da sam munjen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije