Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brižni tata

R. Zidarić: Nisam u dobroj fazi, ali me kćeri uvijek razvesele

ranko zidarić
05.01.2012.
u 12:00

Mi smo skromna familija, ne treba nam puno da se dobro provedemo. Eto, ja sam za Božić dobio čokoladu koja mi je dobrodošla da si malo zasladim život – našalio se Ranko.

Zagrebački televizijski i kazališni glumac Ranko Zidarić, kojega smo donedavno gledali u serijalu "Larin izbor", uvijek je imao odličan smisao za crni humor. Na svoj račun nerijetko se zna našaliti, a tako je bilo i ovaj put.

U novu godinu bez želja

Glumac šibenskih korijena blagdane je proveo u krugu obitelji u Zagrebu i unatoč recesiji, kaže, dobro se proveo. U posjet mu je došla 16-godišnja kći Sara iz Pule koja kod tate provodi zimske praznike.

– Mi smo skromna familija, ne treba nam puno da se dobro provedemo. Eto, ja sam za Božić dobio čokoladu koja mi je dobrodošla da si malo zasladim život – našalio se Ranko i dodao:

– U ovoj novoj godini nisam si ništa poželio, čekam da me život ugodno iznenadi. Nisam u nekoj dobroj fazi, problemi naviru sa svih strana, ali uz kćeri sam uvijek dobre volje, one me čine sretnim čovjekom – objašnjava. U pauzama snimanja i nastupa u kazalištu zagrebački glumac šibenskih korijena slobodne trenutke provodi uz trogodišnju Zoru i stariju kćer Saru.

– Jako si nalikuju, ma bolje kćeri nisam mogao poželjeti. Nadam se samo da neće biti karakterno slične meni – kaže Ranko čija je starija kći, poput mame i tate, krenula umjetničkim stopama.

Kći buduća umjetnica

– Sara je učenica trećeg razreda srednje Umjetničke škole u Puli. Još ne razmišlja na koji će fakultet, ali sve mi se čini da bi to mogla biti Akademija likovnih umjetnosti. Sama će odabrati. Pametna je ona tatina cura. Uvijek smo imali dobar odnos koji se temeljio na povjerenju. Nisam tata koji gnjavi i naređuje, mi se zezamo, pričamo, raspravljamo, u prvom smo redu dobri prijatelji. Ja učim od nje, ona uči od mene i tako je to – kaže nam Zidarić koji je kao veliki gurman i odličan kuhar ove praznike imao pune ruke posla. Osim što odlično zna spremiti dalmatinske specijalitete, Ranko je majstor za pripremanje pečene patke koja je zamirisala na blagdanskom stolu. A i pisanje mu ide od ruke, ali stihove i priče zasad čuva samo za sebe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije