Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Pumah je izazvala veliku podjelu žirija, a sada je oduševila: Tri ne su potakla dalmatinski dišpet

Foto: Nova TV
1/8
18.12.2023.
u 08:33

Kad sam kreirala nastup za polufinale, razmišljala sam na koji način bih mogla impresionirati ostatak žirija, tri ne su mi dala još više dalmatinskog dišpeta, objasnila je plesačica Paula Jeličić - Pumah

Sinoć je održana zadnja polufinalna emisija "Supertalenta" i još nas malo dijeli od finala desete, jubilarne sezone ovog showa. Mjesto u finalu rezervirala je sinoć i Davorova zlatna djevojka Paula Jeličić – Pumah koja je ovaj nastup potpuno začinila vatrom. Prošli je put svojim nastupom Pumah podijelila žiri, ali Davor nije dvojio treba li joj dati zlatni gumb i ovaj put je svojim vatrenim nastupom Pumah napravila sve da to opravda.

- Ne vjerujem da to govorim, ali sviđa mi se Martinin komentar jer je naglasila nešto što ovdje nedovoljno naglašavamo, a to je da osim različitih umjetnosti i točaka, čak i u jednoj vrsti umjetnosti kao što je ples postoji jako velika lepeza raspona što je nekom super, nekom bezveze. Ovo je super prilika da si dozvolimo otvoriti tu lepezu - rekao je Davor kada je Pumah završila svoju točku. 
Svoje mišljenje o odluci žirija na njezin audicijski nastup komentirala je sada Paula i iskreno priznala kako nije očekivala da će dobiti tri ne. 

- Za vrijeme audicijskog nastupa sam stvarno uživala, a kasnije je došla neka nervoza. Nekako sam očekivala da će se Maji svidjeti estetika mog performansa. Martina mi je draga i draga mi je bez obzira na svoj ne. Tri ne nisam očekivala, a Davorov gumb me šokirao, njegov inat ima sličnosti sa mnom, sad u nastavku ja i Bilman smo protiv ostatka svijeta. Kad sam kreirala nastup za polufinale, razmišljala sam na koji način bih mogla impresionirati ostatak žirija, tri ne su mi dala još više dalmatinskog dišpeta - rekla je Paula prenosi Dnevnik.hr. Ovaj put i članica žirija Martina Tomčić Moskaljov bila je oduševljena njezinim plesnim nastupom i to joj je i priznala. 

- S vatrom mi se desilo nešto što ja mogu razumjeti, kupila si me s vatrom - rekla je Martina. Fabijan je dodao: Meni ovo izgleda kao da si ti neki gost koji je došao u ovu emisiju da pokaže ljudima ovako to treba biti, kao da je ovo neki gotov paket. Maja je bila zadivljena njezinim vještinama. 

- Sad je jasno koliko je ovo nakon audicije otišlo dalje, ovo je stvarno izgledalo spektakularno, ovo je stvarno top, ova točka zaslužuje biti ovdje, tvoje tijelo, tvoji pokreti, ta žena mačka, biti u ovim čizmama ove visine je nemoguće - rekla je Maja Šuput, a Davor je rekao kako mu ni mrvicu nije žao što je ona njegov zlatni gumb.

VIDEO Ella Dvornik: Nisam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga

Komentara 1

MO
montello
09:29 18.12.2023.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije