Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Prvi dan na farmi, neke kandidatkinje feštale do jutra, ali bilo je i suza

Foto: RTL
1/5
13.02.2019.
u 15:32

Zabave dobrodošlice farmeri su pripremili svojim damama koje su se odmah potrudile upoznati s rodbinom i prijateljima svojih farmera.

Farmeri desete sezone showa "Ljubav je na selu" ugostili su svoje odabranice koje će se malo pomalo upoznati s novim domom i poslovima koji ih čekaju na imanjima farmera.

Momci su, poput pravih kavalira, napravili sve da im boravak bude što ugodniji, no neke će djevojke u svemu naći zamjerku, pa će tako već raspored spavanja izazvati prvu veću dramu među djevojkama, ali i prve suze, nakon čega će jedna od njih poželjeti napustiti imanje, piše RTL. u najavi večerašnje emisije. 

Zabave dobrodošlice farmeri su pripremili svojim damama koje su se odmah potrudile upoznati s rodbinom i prijateljima svojih farmera. Većina fešti pretvorila se u ludu zabavu do jutra, ali bilo je i onih dama i farmera koji su se odlučili za intimniju atmosferu – uz bazen i masažu.

Najmlađi farmer Boris svoje će dame prvo upoznati sa svojim najvećim uzorom – djedom, ali i s njegovom suprugom iz Zambije. Borisov će djed spremno proanalizirati djevojke, ali ima zadati i prve radne zadatke. Kako su se farmeri i kandidatkinje desete sezone zabavili, tko je feštao, a tko plakao i kakve zadatke su im farmeri zadali gledatelji će otkriti u večerašnjoj emisiji koja starta u 21 sat na RTL-u. 

Pogledajte koji parovi su se zaljubili i vjenčali zahvaljujući showu "Ljubav je na selu"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije