Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije prvi put

Prosvjednik jajima gađao kralja Charlesa i Camillu, policija ga odmah uhitila

Princ Charles
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
07.12.2022.
u 11:42

Charles III., koji je na prijestolje došao nakon smrti majke, kraljice Elizabete II., bio je u posjetu Lutonu na sjeverozapadu Londona.

Uhićen je muškarac koji je u utorak jajima gađao britanskog kralja Charlesa III., objavili su mediji pozivajući se na policiju. Glasnogovornik policije potvrdio je da je osumnjičeni uhićen. Charles III., koji je na prijestolje došao nakon smrti majke, kraljice Elizabete II., bio je u posjetu Lutonu na sjeverozapadu Londona.

Podsjetimo, drugi muškarac uhićen je prošloga mjeseca kada je jajima gađao Charlesa III. i njegovu suprugu Camillu na sjeveru Engleske. Naime, tada su bili u posjetu Yorku, a nisu dobili doček kakav su očekivali. Kada su po po kraljevskoj dužnosti razgovarali s okupljenima, netko je u njihovu smjeru krenuo bacati jaja. Kralj se nimalo nije uznemirio, što je mnoge iznenadilo, dok je u isto vrijeme prosvjednik navodno vikao: "Ova je zemlja izgrađena na krvi robova."

Kako pišu strani mediji, policija je prosvjednika privela, a Charlesa III. i Camillu ispratili su osiguranje i lokalni izaslanici. Ostali ljudi u gomili počeli su osumnjičeniku skandirati: "Bože, čuvaj kralja!" i "Sram te bilo!"

VIDEO>> Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

Ključne riječi

Komentara 7

ZU
Zujim
12:42 07.12.2022.

Ima Bog i pametnija posla od cuvanja tih dviju niskorist kreatura.

DS
dstulic
13:58 07.12.2022.

Već su najavili da jaje ide na 3 kune, pa ti gađaj sirotinjo

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
13:43 07.12.2022.

Jaja su super pogotovo kad se dobro koriste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije