Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal na Oscarima

Proglasili '12 godina ropstva' najboljim filmom, a nisu ga ni pogledali!

Oscar 2014
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
05.03.2014.
u 21:45

Bar dva člana Američke akademije nisu ni pogledala pobjednički film "12 godina ropstva", ali to ih nije spriječilo da ga proglase najboljim

Bar dva člana Američke akademije nisu ni pogledala pobjednički film "12 godina ropstva", ali to ih nije spriječilo da ga proglase najboljim.

- Dva glasača Akademije priznala su da uopće nisu pogledali "12 godina ropstva" jer su smatrali kako će ih to uznemiriti. No, kažu da su svejedno glasali za film, jer su se osjećali dužni zbog relevantnosti koju ima - otkrio je LA Times.

Tijekom svečanosti dodjele Oscara i sama voditeljica Ellen DeGeneres našalila se na moguću pobjedu filma "12 godina ropstva", očito aludirajući da je ovakav scenarij moguć.

- Mogućnost broj 1: "12 godina ropstva" bit će proglašen najboljim filmom. Mogućnost broj 2: Svi ste rasisti - rekla je Ellen.

Tijekom zabave Vanity Faira još su neki glasači otkrili kako nisu željeli filmu dati priliku zbog nasilja koje prikazuje, no nije poznati jesu li i glasali.

- Nisam željela da mi sve te grozne stvari ostanu u glavi - priznala je anonimna članica Akademije.

>>Sučeljavanje Večernjakovih kritičara: Je li pobijedio pravi film?

Foto: Press Association/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije