Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomljeno srce

Producenta koji je seksualno zlostavljao glumice napustila je supruga

Foto: DPA/Pixsell
1/3
11.10.2017.
u 10:04

Georgina Chapman zatražila je razvod od Harveyja Weinsteina jer su njegovi postupci neoprostivi. Par ima dvoje djece.

Producenta Harveyja Weinsteina napustila je supruga Georgina Chapman nakon optužbi da je seksualno napastovao brojne hollywoodske glumice. 

Georgina je zatražila razvod jer smatra da su njegovi postupci neoprostivi. – Srce mi je slomljeno zbog svih žena koje su pretrpjele veliku bol zbog ovih neoprostivih postupaka – rekla je Georgina za People. S producentom Weinsteinom ima dvoje djece. 

Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Rosanna Arquette samo su neke od glumica koje su priznale da ih je producent seksualno uznemiravao i napastovao. 

Komentara 2

LI
liliZG
10:37 11.10.2017.

A ionako je s njim bila iz velike ljubavi.

Avatar IvanR
IvanR
10:56 11.10.2017.

Tako se ionako probija. Krmče je stvarno gabor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije