Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzroci sukoba

Producent tvrdi da je Bjelogrlić napao redatelja zbog 100.000 eura, u sve se navodno umješala i zvijezda serije 'Najbolje godine'

Foto: PIXSELL
1/12
25.08.2021.
u 19:40

Podsjetimo, Bjelogrliću prijeti od šest mjeseci do pet godina zatvora zbog nasilničkog ponašanja, a Antonijević svakako najavljuje privatnu tužbu.

Redatelj Predrag Gaga Antonijević (62) javio se prije dva dana u program Pink televizije, te je kazao kako je došlo do napada u Nišu. Naime, njega je u ponedjeljak ujutro oko 4 sata napao glumac i redatelj Dragan Bjelogrlić (57), koji ga je iz čista mira počeo tući šakama. Antonijević je rekao kako ga je Bjelogrlić napao zbog toga jer ga je optužio za korupciju, ali ga je smetao i film "Dara iz Jasenovca", za koji je smatra kako uiopće nije trebao biti snimljen. Dodao je kako je Bjelogrlić dok ga je tukao ponavljao "J**** te Dara iz Jasenovca".

Napad se dogodio u hotelu Ambasador, a srpski mediji pišu i kako je sa zvijezdom serije “Bolji život” i filmova “Lepa sela lepo gore” i “Rane” bila glumica Katarina Radivojević (42), koju je domaća publika upoznala u seriji “Najbolje godine”. Antonijević je izjavio kako je isprva htjela smiriti situaciju, a onda je vikala da će ga ubiti.

Mediji također pišu kako je pozadina njihova sukoba leži u 100.000 eura.

- Nisu nikad Bjela i Gaga bili bliski prijatelji. Sve je počelo kad je Antonijević bio član komisije Filmskog centra Srbije. Bjelin plan je bio da podijele 100.000 eura kad njegov film prođe na natječaju. Antonijević je to odbijao. Vještaci su utvrdili da je mail poslan s Bjelogrlićeve adrese, a cijeli slučaj je i dalje pred tužiteljstvom - rekao je Maksa Ćatović, jedan od producenata "Dare iz Jasenovca" za Kurir. 

Podsjetimo, Bjelogrliću prijeti od šest mjeseci do pet godina zatvora zbog nasilničkog ponašanja, a Antonijević svakako najavljuje privatnu tužbu. 

- Prvo je lansirao priču da sam ga provocirao cijeli dan. Dokazi i izjave svjedoka govore drugačije. Sad je promijenio priču. Nije išao u WC, nego ravno na mene. Riječ je o velikoj kukavici, prevarantu, lažovu i kriminalcu. Pokušava samo dobiti manju kaznu - rekao je Antonijević srpskim medijima.

VIDEO>>Severina i Igor Kojić se sporazumno rastali

Komentara 8

BU
butterbur
20:20 25.08.2021.

Bravo Bjeli, istamburao Vučićevu pudlicu

TE
terence
20:43 25.08.2021.

Malo ga je nalupao

Avatar WheelOfTime
WheelOfTime
20:41 25.08.2021.

Istina je da nije išao na WC, odmah je skrenu mlatiti tog Daru 😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije