Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno progovorio

Problematični bivši muž Pamele Anderson otkrio: Pio sam sedam litara votke dnevno

Netflix's The Dirt World Premiere - Hollywood
Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL
1/5
06.10.2020.
u 08:00

Bio je u takvom groznom stanju da se njegova supruga, 34-godišnja influencerica Brittany Furlan bojala da će umrijeti.

Bubnjar benda Motley Crüe i bivši suprug Pamele Anderson, Tommy Lee otkrio je da je dnevno pio čak sedam litara votke. Bio je u takvom groznom stanju da se njegova supruga, 34-godišnja influencerica Brittany Furlan bojala da će umrijeti. 

- Uopće nisam primijetio koliko zapravo pijem dok nisam dotaknuo dno, bio sam potpuno lud - kazao je Tommy i nastavio:
- Pio sam iz čiste dosade. Probudio bih se i počeo točiti votku u čašu u koju bih dodao samo kap nekakvog soka. Točio sam u one velike čaše golemim ručkama - kazao je.

Kazao je da se njegova supruga najviše bojala za njegovo zdravlje. 

- Rekla je kako nikada nije vidjela nekoga da toliko pije i da je prestrašena. To mi je naravno pomoglo da se probudim i odem na odvikavanje - tvrdi Lee i naglašava da nema nikakve dugotrajne posljedice od alkohola ili drugih supstanci koje je konzumirao godinama. 
Tommy je prošle godine radio na novom albumu na kojem je surađivao s brojnim sve popularnijim mladim glazbenicima kao što su Post Malone, Killvein i Push Push. 

Bend Motley Crüe neće se još uvijek ponovno okupiti zbog situacije s koronavirusom. Inače, Tommy Lee bio je u braku s Pamelom Anderson s kojom ima dva sina. Oni su podigli mnogo prašine 1998. kada je u javnost izašla njihova snimka sexa. 
Tommy je bio u braku i s glumicom Heather Locklear koja se isto tako i on već godinama ne može potpuno riješiti svojih problema s alkoholom. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
09:09 06.10.2020.

misli 7 unučića a to se prevođenjem opravilo u litre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije