Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident za incidentom

Privedena Slađana Petrušić! Iza rešetaka završila zbog brutalnih prijetnji

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
07.02.2020.
u 13:33

Slađana Petrušić, koju mnogi pamte po sudjelovanju u Malnarovoj "Noćnoj mori", završila je iza rešetaka, pišu srpski mediji.

Voditeljica i trenutačna sudionica kontroverznog srpskog showa "Parovi" Slađana Petrušić ne prestaje nizati skandale. Prošlo je manje od jednog tjedna nakon što si je navodno prerezala žile, a Slađa je već završila iza rešetaka. Kako javljaju srpski mediji, Petrušić je tijekom jučerašnjeg dana privedena u policijsku postaju gdje joj je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati.

Slađana je u pritvoru završila zbog prijetnji Milomiru Mariću da će ga prebiti. Podsjetimo, Slađana se u fokusu javnosti našla i prije pet dana kada je u javnost isplivala informacija da si je pokušala oduzeti život kada je nakon svađe s jednim od sudionika showa poslana u izolaciju. – Po dolasku u izolaciju razbila je vrč za vodu i njime si je pokušala presjeći vene na rukama. Brzo su je prebacili u bolnicu u Zemunu.

Slađa Petrušić bila je u našoj bolnici prije dva sata i nakon što joj je previjena ruka, otpuštena je na kućno liječenje. U njenu slučaju nije bilo kirurške intervencije već samo previjanje rane – poručili su tada iz bolnice.

Nedugo nakon incidenta o svemu se i sama oglasila na Instagramu i otkrila svoju stranu priče. – Narode, rekoše kako sam isjekla vene, izgledam li ja kao netko tko diže ruku na sebe? U hodniku je bila velika borba, Merlin je rekao svoju priču za medije, ali postoji i naša! Uskoro dvije minutice istine s naše strane. Sve vas pozdravljamo Dušan i ja. I znate što, na kraju borbe i prolivene krvi, momci iz osiguranja rekoše da nikad nisu vidjeli ovakvu ljubav – napisala je Slađa na Instagramu uz fotku na kojoj sjedi u bolničkim kolima s povezom na rukama.

 

Ključne riječi

Komentara 10

MA
marli
14:14 07.02.2020.

Povisuje si cijenu za Reality Show, jer što si nenormalniji i ekscesniji to si više tražen i gledan u "njihovim" Reality Show emisijama. The End.

CR
crohumans
14:18 07.02.2020.

Hoće se svrstat u "istočni trash A kategorije" a to je poziv za svaki njihov "trash grand zvezda show" koji mnogi naši biseri sa extrafm viskokim IQ-om prate

Avatar Mentat
Mentat
15:08 07.02.2020.

Sve te reality "šovove" prebacit u Rijeku, prijestolnicu kulture, dobro bi si pasali.. tamo sad puno tog stoji neiskorišteno, brodogradilišta, Galeb i slično. A i kulturno bi si pasali, s obzirom na sastav i preferencije. Sve je to antifalternativa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije