Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagirala je

Nakon napisa da je prerezala vene, javila se i Slađana iz 'Noćne more'

Foto: Instagram
1/6
03.02.2020.
u 17:11

Podsjetimo, svađe i ispadi natjecatelja ovog  showa nisu ništa novo, a i sama Slađa je u prijašnjim sezonama izazivala svađe i pravila skandale.

Slađana Petrušić Slađa, koje se mnogi sjećaju iz Noćne more Željka Malnara oglasila se nakon napisa u srpskim medijima da si je pokušala oduzeti život.

"Narode, rekoše kako sam isjekla vene, izgledam li ja kao netko tko diže ruku na sebe? U hodniku je bila velika borba, Merlin je rekao svoju priču za medije, ali postoji i naša! Uskoro dvije minutice istine s naše strane. Sve vas pozdravljamo Dušan i ja. I znate što, na kraju borbe i prolivene krvi, momci iz osiguranja rekoše da nikad nisu vidjeli ovakvu ljubav" napisala je Slađa na Instagramu uz fotku na kojoj sjedi u bolničkim kolima s povezom na rukama. 

Podsjetimo, svađe i ispadi natjecatelja ovog  showa nisu ništa novo, a i sama Slađa je u prijašnjim sezonama izazivala svađe i pravila skandale. Slađa je u emisiji  iznijela optužbe na račun produkcije ovog srpskog realityja i voditeljica ju je upozorila da to ne radi. Slađu i sudionika.

Dušana Zdravkovića poslali su u izolaciju, a prije njihovog odlaska u izolaciju Slađa se posvađala i s članovima osiguranja.

- Ja ne idem u izolaciju i neću biti novčano kažnjena - vikala je Slađa dok su joj govorili da mora u izolaciju. Kako prenose mediji u Srbiji voditeljica je po dolasku u izolaciju razbila vrč za vodu i njime je pokušala presjeći vene na rukama. Brzo su je prebacili u bolnicu u Zemunu.

 

 

- Slađa Petrušić je bila u našoj bolnici prije dva sata, i nakon što joj je previjena ruka, otpuštena je na kućno liječenje. U njenom slučaju nije bilo kirurške intervencije već samo previjanja  rane - poručili su iz bolnice, a prenosi Kurir. Inače, Slađa je u svibnju prošle godine imala i lakši infarkt zbog kojeg se neko vrijeme povukla s malih ekrana. 

Komentara 1

DO
Donald
17:40 03.02.2020.

Umjesto što se "brinete za zdravlje" dotične "drugarice" bolje bi bilo da posvetite pažnju kako na Tv. veliča ratnog zločinca Vojislava Šešelja i blati Hrvatsku. U najmanju ruku je zaslužila da joj se oduzmu dokumenti Republike Hrvatske i neka see vrati u Prnjavor !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije