Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozira kao veliki

Princ George rastopit će vas u trenu! Objavljene božićne fotografije preslatkog dječaka!

princ george
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
14.12.2014.
u 08:56

Službene su to božićne fotografije, a nastale su krajem studenog. 17-mjesečni George dobit će za nekoliko mjeseci brata ili sestru, pa su ovo posljednji blagdani koje slavi kao jedinac svojih slavnih roditelja

Princ George zaista izrasta u preslatkog dječaka. Slatki George otapa svijet svojim najnovijim fotografijama.

Na njima pozira uoči Božića u dvorištu Kensingtonske palače. Službene su to božićne fotografije, a nastale su krajem studenog. 17-mjesečni George dobit će za nekoliko mjeseci brata ili sestru, pa su ovo posljednji blagdani koje slavi kao jedinac svojih slavnih roditelja.

Posljednji put je George imao službeno fotografiranje u srpnju, kada je proslavio prvi rođendan. Čini se da mu sjajno leži poziranje pa već sada odrađuje snimanja kao pravi mali profesionalac.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

>>Sliči li princ George mladom Winstonu Churchillu?

>>Pune ruke posla za Kate Middleton: Mali George prohodao

Komentara 6

QW
qwas33333
10:04 14.12.2014.

svi bi oni meni na njivu išli da se mene pita, a ne na tuđi račun stoljećma živli.

CA
campa
10:18 14.12.2014.

Preslatko dijete.A onda nemožeš da ne pomisliš što predstavljaju u svjetskim razmjerima njegovi preci.Pomisliš koliko će takve preslatke djece na blagdane biti gladno i podhlađeno a sve u interesu uskog broja ljudi koji se nazivaju aristikracija,kraljevi,prinčevi,masoni.Koliko je djece umrlo u svijetu zbog bezučnog bogačenja prinčevih potomaka.Zato je licemjerno gledati da je djete preslatko i reklamirati kraljevsku idilu.Potrebno je razlučiti što se iza ove dopadljivosti valja.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
11:29 14.12.2014.

Mali ariatokrat a je vijest briga me za princa imamo mi dosta svoje aristokracije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije